-

Kurkota kuuhun

Pohdintoja ajasta

Maanantaina 30.11. klo 11:30 on Täysikuu kaksosten ilmamerkissä sekä osittainen Kuunpimennys. Khironin kolmio Auringolle ja sekstiili Kuulle tukee eheytymistä sekä uusiutumista. On hyvä tunnistaa, ettei lähde liian vauhdikkaasti kuluttamaan kertynyttä pääomaa. Cereksen ja Vestan neliöiden kautta saatamme unohtaa maadoittumisen tärkeyden. Voimme ravita itseämme väärin tavoin, jolloin liekkimme taas hetkellisesti pienenee. Luontoa ja sielunruokaa ei tule unohtaa, niiden avulla lataamme akkumme. 

Venus on skorpionin vesimerkissä ja oppositiossa härän maamerkissä oleviin perääntyvään Uranukseen sekä Lilithiin. Vestan palava liekki vahvistaa Venuksen intohimoista energiaa. Kun vastakkain on syväluotaava ja nautinnonhaluinen Venus sekä kyseenalaistava ja oikullinen Uranuksen ja Lilithin yhtymä, on hyvä varautua hyvin ristiriitaisiin tunnelmiin. 

`Tunteita voisi verrata tuleen. Ilman tulen tietoista käyttöä nykyajan yhteiskunta olisi mahdoton, ja jokainen tietää mitä tapahtuu, jos tuli palaa ilman minkäänlaista kontrollia. Tiedostetut tunteet toimivat meidän puolesta ja tiedostamattomat meitä vastaan`. - Antti Heikkilä 

Merkurius ja Juno ovat yhtymässä skorpionin merkissä. Pluton, Jupiterin, Pallaksen ja Saturnuksen stellium antaa tukensa Merkuriukselle sekä Junolle. Tämä on intensiivinen aika tunnistaa omia vahvuuksiaan, mutta myös sokeita pisteitään. Parhaimmillaan voimme ymmärtää paremmin isoja kokonaisuuksia sekä taustalla olevia syy-yhteyksiä. Tämä vaatii rauhallista tilaa, joten voi olla hyvä vetäytyä aika ajoin hiljaisuuteen kuuntelemaan sisäisen viisauden tuomia viestejä. 

Rohkeus ei ole pelon puutetta, vaan pelon hallintaa. - Rudyard Kipling 

Neptunuksen perääntyvä vaihe on loppusuoralla. Neptunus pysähtyy sunnuntaina 29.11. Hautuva energia korostuu Neptunuksen neliöidessä kumpaakin Kuunsolmua. Menneisyyden ja tulevaisuuden suuntaviivat ovat sumuisemman magneetin pimennoissa. Mars on oinaan tulimerkissä ja positiivissa kulmissa Kuunsolmuihin. Tämä tekee sopivaa kitkaa ja levottomuutta, ettemme aivan nuupahda matalapaineen keskelle. Vaikka ajassa on väsymyksen ja levottomuuden tunnetta, sisimmässämme on palava tuli, mikä jaksaa etsiä oikeaa fokusta. Tämä vaatii tasapainottelua, mutta siitä tässä elämässä taitaa muutenkin olla kyse.  

On virhe ajatella, että on jo myöhäistä muuttaa vanhoja huonoksi osoittautuneita tapoja ja tottumuksia. Jos napsautat huoneeseen valon päälle, ei ole väliä sillä, kuinka kauan huoneessa on ollut pimeää.  Valo valaisee joka tapauksessa. -Vernon Howard

Lempeää viikonloppua ja Täydenkuun aikaa!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén