-

Voi elämän kevät!

Pohdintoja ajasta

Tiistaina 20.3. oleva Kevätpäiväntasaus tuntuu jo nyt. Venus ja Merkurius kulkevat vierekkäin oinaan tulimerkissä, minne Aurinkokin siirtyy tiistaina. Auringon ja Khironin yhtymä kalojen loppuasteissa viimeistelee ja jalostaa eheyttäviä ja parantavia energioita. Tätä kannattaa käyttää viikonloppuna hyödyksi. Koska sekä Aurinko että Khiron ovat vielä vesimerkissä, kannattaa miettiä olisiko mahdollista käyttää jotain veteen liittyviä hoitoja tai mielikuvia. Voit kuvitella virtaavan veden solisevan äänen tai kuinka vesi kannattelee ja voit levätä siinä koko painollasi. Jalkakylpy eteerisillä öljyillä ja yrteillä kynttilänvalossa ei ole myöskään hullumpi idea. Virtaava vesi puhdistaa. Se herättää meidät henkiin tulevaa Kevätpäiväntasausta ajatellen.

`Kun tanssit, tarkoituksesi ei ole päästä lattialla tiettyyn paikkaan. Tarkoituksesi on nauttia joka askeleesta matkan varrella.`-Wayne Dyer

Lauantaina 17.3. Mars siirtyy kauriin maamerkkiin. Vesta, valon ja tulen kantajana, on yhtymässä Marsin kanssa. Mars ja Vesta ovat neliössä Auringon ja Khironin kanssa. Koska sekä Mars että Aurinko ovat aktiivisia, neliö saattaa aiheuttaa paineisuuden tunnetta. Khiron sekä Vesta ovat hienovaraisempia, vaikkakin yhtä vahvasti tuntuvia. Mielikuvana voisi ajatella vinttiä, minne sytytät valot. Yhtäkkiä huomaat mitä kaikkea tulisi tehdä siivouksesta inventaarioon, mutta yhtäaikaisesti ulkona oleva valo kutsuu jo luokseen. Jos laatikoissa on muistoja, saatamme tuntea niin onnen kuin kivun tai ikävän monenkirjavia tunteita. Nämä ristiriitaiset tunteet ja toiveet kuuluvat asiaan. Uranuksen kolmio sekä Marsille että Vestalle auttaa vapautumaan ja ottamaan tilaa. Joskus se voi olla että mieli kaipaa kevätsiivousta kun taas joskus tarvitsemme raitista ilmaa ja sen tuomia mahdollisuuksia. Nämä eivät edes välttämättä sulje toisiaan pois. Kun otamme itsellemme aikaa, voimme toimia impulssin mukaisesti.

Lauantaina 17.3. on myös Uusikuu Auringon sekä Khironin kanssa kalojen merkissä. Uusiutuminen vaatii tilaa. Muutos tapahtuu hyvin pitkälle myös `näkymättömissä` tasoissa. Henkinen ja psyykkinen muutos vaatii oman aikansa. Kun kunnioitamme tätä aikaa, muutokset pääsevät luonnollisemmin liikkeelle. Silti usein juuri kyseinen aika saattaa tuntua turhauttavalta. Tunne siitä ettei mitään tapahdu, koska emme näe vielä `tulosta`, on usein ahdistavaa. Se ei silti tarkoita ettei mitään tapahtuisi. Nyt on hyvä aika nauttia alkavasta lisääntyneestä valosta, ottaa levollisesti ja lempeästi, mutta samaan aikaan antaa innostumiselle tilaa syntyä. Joskus se voi vielä mennessään.

`Jokaisessa meistä on alueita, joissa emme ole koskaan käyneet. Vain siirtämällä omia rajojasi voit löytää ne.`-Joyce Brothers

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Nearby, Mari Nieminen

Nearby, Mari Nieminen