-

Rakas, minusta on tullut pullukka

Pohdintoja ajasta

Joskus tunteet kertyvät kehoon ihan kiloina, tunnesyömisen kautta, mutta yhtälailla tunteet voivat kertyä meihin, ilman että kukaan huomaa sitä ulkoisesti. Nyt kun taustalla on ollut pitkään ajallisesti isoja teemoja, elämästä on saattanut tulla hetkittäinen taistelukenttä. Me selviydymme, mutta usein se vaatii veronsa jostain. Tiistaina 15.5. ollut Uusikuu on aloittanut uusiutumisen jakson. Nyt on helpompi huomata, asioita ja teemoja, mistä haluaa `eteenpäin`. Merkurius on ollut Uudenkuun kartalla vahvana ja tämän vuoksi oivaltaminen ja havaitseminen on terävämpää. Merkuriuksen sekä Saturnuksen kolmio maadoittaa ja juurruttaa mieltämme ja ajatteluamme. Merkurius on härän maamerkissä ja tämä on hyvä kuvio myös luonnosta voimaantumisen suhteen.

Viikonlopun aikoihin alamme saada erilaista energiaa käyttöömme. Mars ja Uranus ovat neliössä keskenään. Uranuksen `villihevosen` voima etsii kohdistamista. Kannattaa olla tarkka sen suhteen, etteivät aika ja energia mene sattumanvaraiseen säntäilyyn, vaan että siitä saa otettua hyödyn irti. Tiistaina 15.5 Mars siirtyi vesimiehen merkkiin ja Uranus härän merkkiin. Tämä on hyvä aisapari oikein käytettynä. Asioiden ja ideoiden kannalta voi olla helpompi saada niistä kiinni. Tämä on visionäärien kulta-aikaa. Sähkö etsii kanavansa purkautua, mutta luonnollisesti tämän suhteen on oltava tietoinen. Khironin sekstiili eli positiivinen kulma Marsille on eheyttävä tekijä. Ajassa voi saada helpommin kiinni, niistä ratkaisuista, mitkä tukevat voimaantumista sekä eheytymistä.

Lauantaina 19.5. Venus siirtyy ravun herkkään merkkiin.  Venus sekä Khiron ovat neliössä eli haastekulmassa keskenään. Tunne siitä että itselle ei ole aikaa eikä kapasiteettia saattaa nostaa päätään. Pallaksen ja Venuksen yhtymä taas tukee soturimaista voimaa ja älykkyyttä ottaa oma voima käyttöön. Sinällään tämä on ristiriita Venuksen ja Khironin haastekulman kanssa, mutta tämä on erittäin hyvä ja toivottava ristiriita. Jäämme helpommin itsellemme kiinni, niistä asioista mitä kaipaamme ja tarvitsemme voidaksemme paremmin. Pallas on siirtynyt torstaina 17.5. ravun merkkiin. Venuksen ja Pallaksen  sekstiili Uranukselle tukee ja keventää irtiottoja sekä tunnetta että asioille voi tehdä jotain.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä, on Marsin sekä Pluton kolmio Auringolle. Elämänvoima puskee luonnon tavoin esiin, juuritasolta saakka. Ajassa on todella paljon voimaa, mikä tukee voimaantumistamme, kun vain rauhoitumme ottamaan sen käyttöön. Nopea villihevosen voima on hyvä käyttää vaikka luonnossa kuntoiluun tai johonkin, mikä lisää voimia ja jaksamista. Onnellista viikonloppua kaikille!

Elämässä ei ole kyse itsensä löytämisestä vaan itsensä luomisesta. –George Bernard Shaw

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Heittäytyminen, Emmi Vuorinen

Heittäytyminen, Emmi Vuorinen