-

Antaa virrata vaan.

Pohdintoja ajasta

`Älä sure sitä, että maailma muuttuu- jos se pysyisi vakaana, muuttumattomana, olisi todella syytä surra.`- William C. Bryant

2.3. ollut Täysikuu vaikuttaa tunnelmiltaan vielä viikonlopun ja alkavan viikon ajan. Tästä voi lukea lisää astron sivuilta https://www.astro.fi/blog/19539/me-olemme-vain-kylassa-taalla Alkava viikko jatkaa edelleen vahvalla kala sekä Neptunus painotteisuudella. Neptunuksen ja Auringon yhtymä saattaa vaikuttaa voimavaroihin vesittävällä ja ajelehtivalla energiallaan. Jos yritämme tehdä asioita missä koemme, ettemme voi hyvin, energia valuu kuin `vuotavan veneen` ongelmassa. Jos sen sijaan uskallamme heittäytyä tähän tunnelmaan ja tunteeseen, voimme löytää itsellemme hyvin arvokkaita, energiaa lisääviä ja voimaannuttavia asioita. Tämä vaatii hyppyä tuntemattomaan tai unohdettuun mielen maisemaan, missä voimme huomata asioita, mitä olemme joko unohtaneet tai sitten emme ole vielä edes löytäneet niitä. Khironin, Venuksen ja Merkuriuksen yhtymä kalojen merkissä nostaa mieleen ja tietoisuuteen menneitä kokemuksia. Khiron on haavoittunut parantaja ja siinä missä Venus edustaa rakkautta, arvomaailmaa sekä elämästä nauttimista, Merkurius edustaa tiedostamista, ajattelua sekä tiedon välittämistä että vastaanottamista. Kanavat ovat siis avoimena, mutta osaammeko antaa tämän kaiken virrata, vai saatammeko jäädä kiinni kipupisteisiimme. Kohtaaminen on eri asia kuin paikoilleen jääminen. Kohtaaminen on luonnollinen virta, mikä puhdistaa ja eheyttää. Tunnemme toki nopeasti kummasta on kyse ja näin voimme vaikuttaa prosessin kulkuun. Saturnuksen neliö edellä mainituille Venukselle sekä Merkuriukselle voi vaikuttaa siihen, että asiat eivät suju ihan suunnitelmien mukaan, mutta oinas painotteisuuteen eivät pienet kivet kengässä tunnu. Se on yhtä aikaa sekä hyvä että haaste.

Osittain olemme aina keskeneräisiä. Samalla periaatteella olemme aina valmiita ja kokonaisia. Jos yritämme hioa ja viedä asiat täydelliseen lopputulokseen, se ei toimi. Joskus vähemmän on enemmän. 6.3. Merkurius siirtyy oinaan merkkiin. Tämä tuo liikettä ajatteluun ja alamme saada itsemme enemmän `hereille`. Heti perässä 7.3. Venus siirtyy Oinaan merkkiin eli nämä `kaverukset` kulkevat tulevan viikon käsi kädessä. Tämä voi herättää intohimon henkiin monessakin mielessä. Jos on prosessi jonkin itselleen tärkeän asian suhteen, voi kokea olevansa suorastaan liekeissä. Samoin voi tapahtua `kevääseen ja elämään heräämisen` kanssa.

Marsin sekä Vestan yhtymä jousimiehen merkissä on edelleen ajassa palavana liekkinä. Tämä jos mikä on intohimoinen ja sytytysherkkä kuvio. Nyt Venuksenkin siirtyessä tulimerkkiin, nuotionroihu vahvistuu entisestään. Khironin neliö Marsille sekä Vestalle saattaa olla kipupiste, mikä pistää toimimaan. On hyvä tunnistaa toimiiko puhtaasta innosta ja voimasta käsin, vai voiko siihen liittyä teemoja, mitä ei halua kohdata. Energia ero on iso. Silloin kun annamme kipujen nousta pintaan ja yhtälailla annamme niiden poistua, energiamme on vapaampaa. Uranuksen kolmio on vauhtia lisäävä ja innostusta aktivoiva tekijä. Kun kivet on putsattu kengistä, on helppo ottaa itselleen voimistava ja intohimoinen kuuri itse elämää. Nämäkin ovat liikkeessä olevia tekijöitä. Alkuviikon kala painotteisuudesta siirtyminen hieman intohimoisempiin elämäntäyteisiin tunnelmiin on varsin luonnollista. Siis antaa virrata vaan. Ensin syviin vesiin ja siitä tulivuoren huipulle.

`Kyky ajatella tänään toisin kuin eilen erottaa viisaan itsepäisestä.`- John Steinbeck

Emmi Vuorinen, Unikkomeri

Emmi Vuorinen, Unikkomeri