-

Oh Deer. Eläimet eivät kulje kellokaulassa.

Pohdintoja ajasta

`Luonto pyrkii tasapainoon, luovalla mielellä ei ole kiirettä.` – Jan Blomstedt

Viikonloppuna on hyvä mahdollisuus kohdata, mitä me itse vaadimme tai odotamme itseltämme. Auringon ja Saturnuksen neliö kyseenalaistaa voimavarat, rakenteet sekä ylisuuret vaatimukset. Mitä valintoja olemme tehneet elämämme suhteen? Ovatko ne tuoneet elämäämme sitä, mitä olemme toivoneet ja etsineet?

Usein mietimme mitä kaikkea tekisimme, jos meillä olisi vapaata aikaa. Sitten kun sitä on, usein stressaamme kaikkea sitä mitä emme ole tehneet ja mitä tulisi tehdä. Me ihmisetkin olemme osa luontoa. Me emme voi taistella luonnonvoimia vastaan. Me emme myöskään voi määräänsä pidempään taistella itseämme vastaan.

Viikonloppuna myös Merkurius sekä Mars ovat yhtymässä neitsyen merkissä. Ajatuksista voi saada hyvinkin oivaltavia ideoita, kuinka säästää voimavaroja ja mitkä asiat elämässä ovat tällä hetkellä toissijaisia. Siis riippumatto-viikonloppu voi tuoda vastauksia enemmän kuin vielä uskotkaan.

Venuksen yhtymä Kuun noususolmulle herättää kysymyksiä tulevaisuudesta sekä pistää miettimään kuinka paljon toteutamme omaa sielun suunnitelmaamme. Näiden ollessa leijonan merkissä, voimme ottaa mallia auringossa lepäävästä leijonasta. Jaksan aina painottaa, että `näkymätön aika kypsyttää eniten`. Jos emme lepää tarpeeksi, emme voi olla yhteydessä `itseemme`, emmekä kuulla sisäistä viisauden ääntä. Venus sekä Kuun noususolmu ovat sekstiilissä Jupiteriin eli viikonloppuna pitää varsin hyvin paikkaansa; `Se mihin keskityt, lisääntyy`. Lepäämällä ja rentoutumalla lataat akkusi ja saat erilaista perspektiiviä mielessäsi oleviin asioihin. Ota vaikka mallia kissoista. Ajattele että täysi-ikäiset kissat nukkuvat noin 65 % elämästään. Noin 50 % siitä he viettävät torkkuen tai kevyessä unessa ja noin 15 % syvässä unessa. Ota siis hyvällä omalla tunnolla itsellesi aikaa.

Kesäyö, Johanna Vilén, 2016

Kesäyö, Johanna Vilén, 2016