« Edellinen 1 2 3 ... 8 Seuraava »
12.12.2017
Merkuriuksen perääntyessä saattaa tuntua että kuljemme kuin hidastetussa filmissä, maailman kulkiessa ohitse nopeaan tahtiin. Saturnuksen ja Merkuriuksen yhtymä vaatii omaa tilaa oivaltaa ja sisäistää asioita ja ajatuksia. Khiron, haavoittuneena parantajan, on haastekulmassa näihin kumpaankin ja saattaa tuoda epäonnistumisen ja pettymyksen tunteita pintaan. Varsinkin jos olemme odottaneet itseltämme enemmän, kuin mihin rahkeet ovat riittäneet. Tämä saattaa aktivoida kipupisteitä... Lue lisää »
12.12.2017
Tänä vuonna juhlitaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotis juhlaa.  Alla olevassa tekstissä pohdin astrologisen kartan perusteella Suomeen liittyviä teemoja. Olen käyttänyt Suomen syntymäkarttaan klo 15:18 kellonaikaa, jolloin itsenäisyysjulistus hyväksyttiin.  Koen Suomen olevan hyvin ristiriitojen värittämä kokonaisuus. Siinä on hyvät puolensa. Vaikka suomalaisia usein arvostellaan sisäänpäin suuntautuneesta luonteesta ja melankoliasta, meissä on paljon... Lue lisää »
26.11.2017
Tämä sopisi vaikkapa numerologiaa käsittelevän kirjan nimeksi. Tässä tekstissä sillä on kumminkin moninaisempi symboliikka. Käsite matemaattisesta filosofiasta, juontaa juurensa Platonin sekä Aristoteleksen näkemyksistä. Aristoteles tutki logiikkaa ja äärettömyyttä, kun taas Platon sai paljon vaikutteita pythagoralaisilta, joiden mukaan todellisuus koostui luvuista. Antiikin kreikkalainen matemaattinen filosofia sai paljon vaikutteita geometriasta. Num3rot (kyllä on oikein... Lue lisää »
26.11.2017
Merkurius näyttelee pääroolia viikonlopun astrotaivaalla. Merkurius on jousimiehen tiedonjanoisessa merkissä. Saturnuksen yhtymä, Uranuksen kolmio sekä Khironin neliö Merkuriukselle, nostavat sanansaattajan vahvasti esille. Merkurius on ajatteluun, kommunikointiin sekä tiedon omaksumiseen liittyvä planeetta. Merkuriuksen ollessa vahvana, voimme oivaltaa asioita aivan uudella tavalla. `Nyt se tuli taas, tuo huimaava ajatus, ettei merellä ollut lakeja ollenkaan. Hän torjui sen... Lue lisää »
19.11.2017
Aikaa on, vaikka susia saareen soutaisi. -Suomalainen sananlasku On olemassa sekä sisäistä että ulkoista painetta. Ulkoinen kohdistuu muualta, muilta ihmisiltä tai tilanteista käsin. Siinä saattaa kokea kyvyttömyyttä tai ahdistusta, koska tilanteet eivät aina tunnu olevan omissa käsissä. Sisäinen paine on itsestä lähtevää. Se kohdistuu joko itseen tai toisiin ihmisiin, niin että itse aiheutamme sitä. Joudumme kokemaan painetta varsin monesta suunnasta. Meidän mielemme ja... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 8 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna@johannavilen.fi
www.kuussajamaassa.com