« Edellinen 1 2 3 ... 7 Seuraava »
26.12.2016
`Ensimmäinen askel johonkin suuntaan on myös aina päätös ettet aio jäädä siihen missä olet.` -John Pierpont Morgan Vuoden vaihteen teemaan liittyy luonnollisesti inventaario menneen suhteen sekä tulevaisuuden suunnitteleminen. Toiveet, päämäärät ja tavoitteet. Monet tekevät uuden vuoden lupauksia, joista nopeimmat ovat unohtuneet jo vuorokauden sisään. Toki toisilla ne myös pitävät. Itse en ole enää tehnyt uuden vuoden lupauksia. Teen pitkin vuotta... Lue lisää »
18.12.2016
Mahatma Gandhi; `Kykymme löytää ykseys moninaisuudessa tulee olemaan sivilisaatiomme kauneus ja koe.` Joulunalusaika on usein kiireen ja aikatauluttamisen aikaa. Teemme huomaamattamme stressiä aiheesta jos toisesta, vaikka voisimme suhtautua toisin. Maanantaina 19.12 alkaa virallisesti Merkuriuksen perääntyvä jakso. Asiat eivät välttämättä solju toivotulla tavalla. Aikataulujen lisäksi tekniset laitteet, liikenne, kommunikointi sekä ajatus saattavat takerrella... Lue lisää »
05.12.2016
Onnellisuus syntyy kyvystä tuntea syvästi, nauttia yksinkertaisesti, ajatella vapaasti, panna itsensä likoon ja olla tarpeellinen muille. -Storm Jameson Mikä on sinun elämäsi tarkoitus? Millaisen kirjan kirjoittaisit, jos tekisit elämänkerran? Minkälaisen taulun maalaisit, jos maalaisit teoksen elämästäsi? Eivät edes tapahtumat väritä elämäämme niin paljon kuin se kuinka ne koemme. Ovatko haasteelliset asiat todisteita epäonnistumisista, vai sysäys, miksi... Lue lisää »
28.11.2016
`Minä tiedän. Kaikki muuttuu vaikeaksi jos haluaa omistaa esineitä, kantaa niitä mukanaan ja pitää ominaan. Minä vain katselen niitä - ja kun lähden tieheni, ovat ne minulla päässäni. Minusta se on hauskempaa kuin matkalaukkujen raahaaminen.` Nuuskamuikkunen, Muumipeikko ja pyrstötähti Kaikilla meillä on taakkamme. Tosilla ne liittyvät omaisuuteen tai omistamiseen, toisilla ihmissuhteisiin, terveyteen ja suurimmalla osalla meistä tavalla tai toisella mielenterveyteen... Lue lisää »
20.11.2016
Joulu ei ole päivämäärä. Se on mielentila. -Mary Ellen Chase   Oletko koskaan pysähtynyt miettimään mielesi voimaa? Kuinka vahvasti voit vaikuttaa tunteisiisi ja elettävään tunnelmaan? Toki tiedämme että se vaikuttaa asioiden lopputuloksiin, suorituskykyyn ja oikeastaan kaikkeen mitä teemme, mutta kuinka paljon se vaikuttaa juuri nyt elettävään hetkeen. Ilman sen suurempia ajatuksia mistään muusta. On ihmisiä, jotka viettävät joulua kuukausi kaupalla... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 7 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna@johannavilen.fi
www.kuussajamaassa.com