« Edellinen 1 2 3 Seuraava »
29.12.2014
Sinussa on jo kaikki mitä tarvitset. Muutos tulee sisältämme. Kaikki tieto ja voima on meissä. Ne nousevat ihon pintaan ja tietoisuuteemme asteittain, kun vain olemme valmiit ottamaan muutoksen vastaan. Muutoksen voima on vahva. Se uusii kaiken ja auttaa meitä muodostamaan elämämme kokonaan uusiksi. Kysymys onkin lähinnä siitä kuinka saada vanha tunne kuona pelkoineen pois alta ja luottamus siihen että pääsemme helpommalla hyppäämällä muutokseen mukaan. Olemme osa... Lue lisää »
20.10.2014
Sopivasti erilainen ihminen. Sinä vastaan sinä. Perääntyvä Merkurius on oppositiossa Uranukseen sekä sekstiilissä Jupiteriin ja Marsiin. Tämä tuo hyvin helposti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Levottomuus kasvaa. Ole siis lintu. Ja ole kala. Tämä on rikkaus. Olen kirjoittamassa kirjaa ajasta. Sen nimi on `En ole koskaan sama`. Me muutumme yhtä varmasti kuin aikakin. Tosin hitaammassa syklissä, mutta mikään ei ole samanlaisena pysyvää. Se on mielestäni harvoja asioita... Lue lisää »
07.10.2014
Keskiviikkona 8.10 on täysikuu sekä kuun pimennys. Aurinko sekä kuu ovat kuunsolmujen (ala- ja yläsolmujen) lähellä. Uranus on yhtymässä Kuuhun oppositiossa Aurinkoon. Pluto tekee näille kaikille neliön. Tämä tarkoittaa sitä että tunteet ovat todella vahvasti pinnassa. Menneisyyden puolelta nousee muistoja, pelkoja sekä kaikkea alitajunnan kuonaa, mitä emme välttämättä voi käsittää millään päivätajunnassa. Nyt kannattaa kiinnittää kaikkiin uniin... Lue lisää »
29.09.2014
Jupiterin ja Uranuksen kolmio voi tuoda tullessaan vaikka mitä. Onko se hyvä? Olen monesti miettinyt että kuolemaa ei voi välttää, se tulee väistämättä jossain vaiheessa, mutta itse elämän me voimme jättää väliin. Me voimme minimoida sen. Unohtaa. Odottaa että sen aika tulee vielä joskus. Sekin on ihan mahdollista, mutta yhtä mahdollista on että se tulee nyt. Elämän voima on vahva. Niin kuin luonnon voima. Meillä ihmisillä on suuremmat valinnan mahdollisuudet kuin... Lue lisää »
19.08.2014
Koetapa lopettaa ajattelu. Hetkellisesti se voi onnistua esimerkiksi keskittymällä tunto-, maku-, kuulo- tai näköaisteihin, mutta pidemmäksi ajaksi. Me ajattelemme lähestulkoon koko valveillaoloajan. Kun pysähdymme katsomaan minkälaisia ajatuksemme ovat, saamme selville missä tämän hetken minuutemme elelee. Jos 20 % on päivätietoisuutta, niin 80 % on alitajuntaa. Sinne kerrytämme koko aika kaikkea kokemaamme ja uskomaamme. Jos keräisimme 10 ihmistä seuraamaan... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna@johannavilen.fi
www.kuussajamaassa.com