Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

« Edellinen 1 ... 81 82 83 Seuraava »
06.02.2013
Elämme hyvin herkkää aikaa. Neptunus tuo esille intuition ja herkkyyden kautta vahvoja visioita sekä illuusioiden kautta pelkoja ja sumupilviä. Mitä tämä tarkoittaa elämässäsi? Nyt on oikea aika antaa kaiken purkautua. Jos sisällä on patoutuneita huolia, pettymyksiä tai haaveita sekä uhkarohkeita unelmia, on hyvä antaa niiden nousta ihon pintaan. Aluksi niin ettei sen kummemmin keskitä niihin järjellistä ajattelua, vaan niin että ne tulevat juuri semmoisena kuin tuntuvat... Lue lisää »
20.12.2012
Monen pelkäämä Merkuriuksen perääntyminen on kohdillaan. Hyvä niin. Nyt on oikea aika rauhoittua ja viedä loppuun keskeneräisiä asioita sekä teemoja. Inventaario ennen uutta syntymää. Marraskuun loppua kohti aika tiivistyy. Tällöin alkaa vahva magneettinen ajanjakso, mihin on helpompi tarttua kun on levätty tovi ennen sitä.  Marraskuun lopulla alkaa Pluton uusi kierto suhteessa Marsiin. Tämä laukaisee kahden vuoden uuden ajanjakson. Mitä päätöksiä teet elämäsi... Lue lisää »
20.12.2012
Talvipäivänseisaus on eri kulttuureissa pitkään käytössä ollut juhla. Tämän juhlan yksi tarkoitus on palauttaa yhteys luonnon kiertokulkuun sekä omiin vaistoihimme. Ajassa tapahtuu paljon. Samainen päivä on Maya kalenterin päättymispäivä. Aurinko siirtyy trooppiseen kauriin merkkiin. Uranuksen pitkään jatkunut perääntyminen lähtee etenemään talvipäivän seisauksen aikoihin. Tätä pidetään vahvana siirtymisenä vesimiehen aikaan. Vahvimmat planeetat Uranus, Neptunus... Lue lisää »
« Edellinen 1 ... 81 82 83 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com