Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

31.03.2014
Huhtikuu tuo tullessaan valtavia muutoksia. Paineisuus, mitä tämä aika pitää sisällään on ollut havaittavissa jo pitkään, mutta nyt olemme paineen polttopisteessä. Kollektiiviset maailman tapahtumat ovat myös meissä. Olemme tämä muutos ja synnytyskivut ovat meneillään. Tove Janssonin kirjassa Muumipappa ja meri on osuva kohta; Nyt se tuli taas, tuo huimaava ajatus, ettei merellä ollut lakeja ollenkaan. Hän torjui sen kiireesti. Mielestäni merellä ja elämällä... Lue lisää »
17.03.2014
Tässä on aihe, joka on todella kiinnostava. Tämä teksti on pitkä, mutta jos aihe kiinnostaa, siinä on pointteja, mitkä lopussa menevät samaan pisteeseen. Ajatus luovuudesta ja kurinalaisuudesta konkretisoitui paremmin luettuna Sylvi-Sanni Mannisen kirjan; Ihmisen monet todellisuudet. Kun puhumme ihmisen kehityksestä, tulee muistaa että on kyse projektista, psyykestä tai jopa parisuhteesta, käymme lävitse tietyt askeleet, mitä ei voi nopeuttaa. Askeleita toki voi olla... Lue lisää »
14.03.2014
Mitä jos kirjoittaisit itsellesi kirjeen? Ensin menneisyydestä. Ollen se lapsi, joka katseli aikuisia ja heidän maailmaansa. Sen jälkeen tulevaisuudesta. Voit itse miettiä minkä pituisen ajan päästä katsot takaisin tähän hetkeen, mutta yritä saada kiinni mitä haluaisit sanoa itsellesi. Kuinka neuvoisit itseäsi? Usein olemme liian kiinni asioissa, jolloin niistä ulospääsy tuntuu todella vaikealta. Puhumme, kuinka jokaisen tulisi löytää lapsi itsestään ja ennen... Lue lisää »
14.02.2014
Rakkautta ilmassa. Ystävänpäivä muistuttaa ystävistä ja rakkaudesta. Me kaikki heijastamme itseämme myös toistemme kautta. Hyvin usein ihminen voi rakastaa ja arvostaa toista ihmistä, mutta ei aina itseään. Siksi on hyvä myös katsoa peiliin ja miettiä mitä ajattelee itsestään. Kuinka paljon hyviä puolia kokee omaavansa.Kuinka paljon arvostaa ja rakastaa itseään. Osaako olla lempeä itselleen. Kukaan meistä ei ole ihmissuhde ekspertti omassa elämässään. Elämä... Lue lisää »
12.01.2014
Oletko miettinyt mitkä ovat asioita mihin olet pettynyt elämässäsi? Usein ne ovat asioita, mitä olet päättänyt tehdä tai saavuttaa. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat hyviä, koska unelmat tarvitsevat rakennusainetta ja antavat kestävyyttä, mutta ne on hyvä pitää muista ihmisistä vapaina. Esimerkiksi auttajan rooli saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia, vaikka ajatus olisi itsessään hyvä. Jos haluat auttaa ihmistä omilla ehdoillasi, on harvoin turha odottaa kiitosta. Ei se... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com