Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

23.09.2014
Nyt 23.9 on syyspäivän tasaus eli päivä ja yö ovat yhtä pitkät koko maapallolla. Keskiviikkona 24.9 on uusikuu vaa`an merkissä. Tämän lisäksi Uranus ja Jupiter ovat kolmiossa keskenään, mikä on tarkimmillaan 25.9 ja jatkuu 5.10 saakka. Lokakuun alkupuolella alkaa Jupiter tehdä neliön Saturnukseen. Sitten tulkinnalliseen puoleen; Syyspäivän tasaus alkaa valmistaa meitä syksyn ja talven muutoksille. Sadonkorjuu ja valmistautuminen talveen alkaa väistämättä olla... Lue lisää »
15.09.2014
Luin juuri Antti Heikkilän Mielenrauha kirjaa. Hän kirjoittaa; `Tunteita voisi verrata tuleen. Ilman tulen tietoista käyttöä nykyajan yhteiskunta olisi mahdoton, ja jokainen tietää mitä tapahtuu jos tuli palaa ilman minkäänlaista kontrollia. Tiedostetut tunteet toimivat meidän puolesta ja tiedostamattomat meitä vastaan`. Kirjassa hän käsittelee myös stressin ja kroonistuneen stressin eroja. Stressi on tarpeellinen ja vaistonvarainen suojeleva... Lue lisää »
08.09.2014
Tiistaina 9.9 on täysikuu vahvimmillaan aamuyöstä klo 4:38. Kyseessä on superkuu eli Kuu on lähimpänä maata. Myös Khiron haavoittuneena parantajana on yhtymässä Kuuhun ja samaan aikaan oppositiossa Aurinkoon.  Kuu itsessään on kalojen merkissä. Saturnus, Vesta ja Ceres ovat skorpionissa sekä Juno ravussa. Nämä muodostavat vesimerkkien kultaisen kolmion. Tämä luo herkkyyttä ja emotionaalista tunnevoimakkuutta täyteen tehoon. Jos olet tasapainossa elämäsi ja... Lue lisää »
01.09.2014
Miten saat itsestäsi formulakuskin voiman itsellesi tärkeimpiin asioihin? F1-sarjassa työskennellyt urheilulääkäri Aki Hintsan mielestä yksi suurin ongelma nykykuljettajilla on elämisen hallinta.  Hän on kerännyt kuljettajien mielipiteitä siitä, mistä suorituskyky tulee. Vastaukset kertovat paljon. Keskiarvona 80 % suorituskyvystä on henkistä ja 20 % fyysistä. Aki Hintsan sanoin; ” - Nämä kaikki kuiskuttelijat ja muut hajottavat tekijät yritetään... Lue lisää »
25.08.2014
Antaminen on todellista omistamista. – Charles Spurgeon Tämmöisenä aikana kun käännymme helposti sisäänpäin, mikään ei tuo yhtä hyviä tuloksia kuin pyyteetön antaminen. Olen puhunut erään naisen kanssa muinoin, joka kertoi että käy salaa laittamassa parkkiaikaa lisää tuntemattomien ihmisten autojen tuulilasiin, jos näkee että aika on lopussa. Hän käy myös pudottamassa pieniä summia rahaa postilaatikosta nimettömänä, jos tietää jostain vakavasta... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com