Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

19.01.2015
Mars yhtymä Neptunus kalojen merkissä = sumujen saari. Ajan konkretian puute saattaa aiheuttaa irrallisuuden tuntua, mutta avaimet voivat olla lähempänä kuin uskotkaan. Usein luulemme näkevämme kaiken olennaisen, mutta sillä estämme itseämme näkemästä pinnan alle. Meri on täynnä elämää, vaikka emme sitä kykenisi näkemäänkään. On hyvä kääntää maailma ylösalaisin. Upside down, jotta tasapaino löytyy. Vaikka on laadultaan täynnä mahdollisuuksia, mutta voi... Lue lisää »
12.01.2015
Alitajunnassamme on enemmän tietoa kuin osaamme koskaan kuvitellakaan. Tämän viikon päivityksen yksi tarkoitus on kirjoittaa alitajuntaan liittyvistä asioista ja tekniikasta kuinka päästä siihen kiinni. Tätä ennen hieman ajasta. Niin kuin jokainen on varmasti huomannut aikaan liittyy vahvasti räjähdys herkkyyttä ja tunteet nousevat pintaan. Toisilla tunteet ovat täyttä vihaa tai aggressiota, mutta toisilla se on surua, pelkoa ja halua auttaa tai muuttaa maailmaa paremmaksi... Lue lisää »
05.01.2015
Tänä maanantaiaamuna on täysikuu ollut tarkimmillaan. Muutenkin alkaneen vuoden ja viikon pommin varma herätys aiheuttaa monenlaisia tunteita. Tässä on mahdollisuus päästä omiin varjoihinsa kiinni. Meneillään oleva Auringon yhtymä Plutolle sekä Vestalle, neliö Uranukselle sekä kuunsolmuille pitää huolen siitä että emme voi sivuuttaa sitä mitä meidän psyykemme syvyyksissä piilee. Tätä ei tule pelätä. Ajan tarkoitus ei ole vaikeuttaa meidän elämäämme, vaan... Lue lisää »
29.12.2014
Sinussa on jo kaikki mitä tarvitset. Muutos tulee sisältämme. Kaikki tieto ja voima on meissä. Ne nousevat ihon pintaan ja tietoisuuteemme asteittain, kun vain olemme valmiit ottamaan muutoksen vastaan. Muutoksen voima on vahva. Se uusii kaiken ja auttaa meitä muodostamaan elämämme kokonaan uusiksi. Kysymys onkin lähinnä siitä kuinka saada vanha tunne kuona pelkoineen pois alta ja luottamus siihen että pääsemme helpommalla hyppäämällä muutokseen mukaan. Olemme osa... Lue lisää »
22.12.2014
Ensi yönä on talvipäivän seisaus. Aurinko siirtyy Kauriin merkkiin. Samaiseen aikaan Kuu on pimeimmillään ja vaihtuu Uudeksi kuuksi. Uranuksen villihevosen energiat yhdistettynä Pluton syväluotaaviin energioihin todella pitävät jännitteet intensiivisinä. Venuksen yhtymä Plutolle neliö Uranukseen sekä Kuunsolmuille tekee tästä ajasta kahta dynaamisemman. Käymme koko tunne skaalan lävitse, mutta arvomaailman ja rakkauden syntymiselle tämä on todella hyvää aikaa, jos... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com