Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

16.02.2015
Tämän viikon perjantaihin saakka saamme nauttia Marsin sekä Venuksen yhtymästä kalojen herkissä vesissä. Perjantaina nämä siirtyvät oinaan tulimerkkiin ja tämä taivaanrantojen etäinen energia alkaakin syöksemään tulta. Se synnyttää uutta. Aivan kuin etenisimme raskausajasta synnytykseen. Mitä sinä synnytät elämääsi? Mistä päästät irti? Synnytys on siitä lohdullista että se tapahtuu vaikka kuinka hangoittelisimme vastaan. Yhtä lailla kun yö muuttaa... Lue lisää »
09.02.2015
Miltä tuntuu kun pimeys alkaa pikku hiljaa jämään taakse ja uusi aamu koittaa? Merkuriuksen perääntyminen päättyy 11.2 ja asiat, mitkä ovat tänä aikana takunneet, saavatkin tilaa päästä eteenpäin. Ajan laatu kutsuu etenemään, vaikka olo saattaa vielä tuntua keskeneräiseltä tai pelokkaalta. Vanha, vaikkakin jo raskaalta tuntuva, saattaa tuntua turvallisemmalta,  kuin uusi, josta ei ole vielä tietoa. Se on riski. Vaikkakin suurempi riski on yrittää tarrautua... Lue lisää »
01.02.2015
Etsivä löytää, mutta ei välttämättä aina sitä mitä on päättänyt löytää. Siksi etsijän tärkein työkalu on palo etsimiseen, silloinkin kun se tuntuu turhauttavalta, mutta myös kyky katsoa asioita täysin uudelta kannalta ja luottamus siihen että elämä on meitä viisaampi. Usein saamme eriasioita, kun olemme toivoneet, mutta ne voivat olla suurempia aarteita kuin arvaammekaan. Siksi ei kannata pettyä ja heittää avaimia järven pohjaan. Kaikella on syy-yhteytensä ja... Lue lisää »
26.01.2015
Aika on kuin tanssi, kun suhtaudut siihen oikealla tavalla. Askeleet menevät milloin mihinkin suuntaan ja välillä jopa ristiin, mutta silloin voit huomata että jotain on jäänyt oivaltamatta. Siinä hetkessä ja kyseisessä asiassa on edelleen jotain oivallettavaa. Merkurius asettaa elämän ja sen tahdin hieman päälaelleen. Asiat eivät välttämättä toimi niin kuin haluaisimme, mutta ne etsivät oikeanlaista tapaa virrata vapaasti ja siksi kaikki lukkokohdat nousevat tavalla... Lue lisää »
19.01.2015
Mars yhtymä Neptunus kalojen merkissä = sumujen saari. Ajan konkretian puute saattaa aiheuttaa irrallisuuden tuntua, mutta avaimet voivat olla lähempänä kuin uskotkaan. Usein luulemme näkevämme kaiken olennaisen, mutta sillä estämme itseämme näkemästä pinnan alle. Meri on täynnä elämää, vaikka emme sitä kykenisi näkemäänkään. On hyvä kääntää maailma ylösalaisin. Upside down, jotta tasapaino löytyy. Vaikka on laadultaan täynnä mahdollisuuksia, mutta voi... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com