Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

09.02.2015
Miltä tuntuu kun pimeys alkaa pikku hiljaa jämään taakse ja uusi aamu koittaa? Merkuriuksen perääntyminen päättyy 11.2 ja asiat, mitkä ovat tänä aikana takunneet, saavatkin tilaa päästä eteenpäin. Ajan laatu kutsuu etenemään, vaikka olo saattaa vielä tuntua keskeneräiseltä tai pelokkaalta. Vanha, vaikkakin jo raskaalta tuntuva, saattaa tuntua turvallisemmalta,  kuin uusi, josta ei ole vielä tietoa. Se on riski. Vaikkakin suurempi riski on yrittää tarrautua... Lue lisää »
01.02.2015
Etsivä löytää, mutta ei välttämättä aina sitä mitä on päättänyt löytää. Siksi etsijän tärkein työkalu on palo etsimiseen, silloinkin kun se tuntuu turhauttavalta, mutta myös kyky katsoa asioita täysin uudelta kannalta ja luottamus siihen että elämä on meitä viisaampi. Usein saamme eriasioita, kun olemme toivoneet, mutta ne voivat olla suurempia aarteita kuin arvaammekaan. Siksi ei kannata pettyä ja heittää avaimia järven pohjaan. Kaikella on syy-yhteytensä ja... Lue lisää »
26.01.2015
Aika on kuin tanssi, kun suhtaudut siihen oikealla tavalla. Askeleet menevät milloin mihinkin suuntaan ja välillä jopa ristiin, mutta silloin voit huomata että jotain on jäänyt oivaltamatta. Siinä hetkessä ja kyseisessä asiassa on edelleen jotain oivallettavaa. Merkurius asettaa elämän ja sen tahdin hieman päälaelleen. Asiat eivät välttämättä toimi niin kuin haluaisimme, mutta ne etsivät oikeanlaista tapaa virrata vapaasti ja siksi kaikki lukkokohdat nousevat tavalla... Lue lisää »
19.01.2015
Mars yhtymä Neptunus kalojen merkissä = sumujen saari. Ajan konkretian puute saattaa aiheuttaa irrallisuuden tuntua, mutta avaimet voivat olla lähempänä kuin uskotkaan. Usein luulemme näkevämme kaiken olennaisen, mutta sillä estämme itseämme näkemästä pinnan alle. Meri on täynnä elämää, vaikka emme sitä kykenisi näkemäänkään. On hyvä kääntää maailma ylösalaisin. Upside down, jotta tasapaino löytyy. Vaikka on laadultaan täynnä mahdollisuuksia, mutta voi... Lue lisää »
12.01.2015
Alitajunnassamme on enemmän tietoa kuin osaamme koskaan kuvitellakaan. Tämän viikon päivityksen yksi tarkoitus on kirjoittaa alitajuntaan liittyvistä asioista ja tekniikasta kuinka päästä siihen kiinni. Tätä ennen hieman ajasta. Niin kuin jokainen on varmasti huomannut aikaan liittyy vahvasti räjähdys herkkyyttä ja tunteet nousevat pintaan. Toisilla tunteet ovat täyttä vihaa tai aggressiota, mutta toisilla se on surua, pelkoa ja halua auttaa tai muuttaa maailmaa paremmaksi... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com