Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

19.08.2014
Koetapa lopettaa ajattelu. Hetkellisesti se voi onnistua esimerkiksi keskittymällä tunto-, maku-, kuulo- tai näköaisteihin, mutta pidemmäksi ajaksi. Me ajattelemme lähestulkoon koko valveillaoloajan. Kun pysähdymme katsomaan minkälaisia ajatuksemme ovat, saamme selville missä tämän hetken minuutemme elelee. Jos 20 % on päivätietoisuutta, niin 80 % on alitajuntaa. Sinne kerrytämme koko aika kaikkea kokemaamme ja uskomaamme. Jos keräisimme 10 ihmistä seuraamaan... Lue lisää »
11.08.2014
Olet oman elämäsi tähti. Päänäyttelijä ja käsikirjoittaja. Miltä se tuntuu? Onko juoni kohdillaan vai tulisiko sitä tarkistaa? Venuksen yhtymä Jupiterille ja kolmio Uranukselle antaa erittäin hyvät puitteet tarkastaa tilanne ja päivittää elämä tarvittaessa uuteen suuntaan. Tämä on tarkimmillaan 12–22.8.2014 Nyt 10.8 ollut superkuu on nostanut kaiken mudan veden pintaan. Kaikki mitä pohjassa on, on nostettu ja sen vuoksi on hyvä antaa tilaa tunnekuohuille ja... Lue lisää »
29.07.2014
José Enrique Rodón sanoin; Jokainen meistä on vuorotellen, ei yksi ainoa, vaan monta ihmistä. Ja nämä toinen toisistaan syntyvät persoonallisuudet voivat muodostaa keskenään mitä kummallisimpia ja ällistyttävimpiä vastakohtia. Ja juuri antamalla tilaa näille kaikille puolille, annat itsellesi tilaa syntyä täyteen elämään. Paineitahan aiheuttaa kaikki mitä yritämme pistää piiloon. Mielestäni persoona on luonnostaan terve, mutta sairastuu elämän varrella... Lue lisää »
21.07.2014
Mitä tapahtuu kurkottaessamme unelmia kohti? Kasvavatko siivet selkään vai tikapuut jalkojen alle? Me kasvamme. Samalla elämämme kasvaa. Mietin usein elämää luonnon voimien kautta. Joka kerta kun luonto nousee kevään kautta täyteen kukoistukseensa, tulee syksy ja tämän jälkeen talvi. Näin sen kuuluu mennäkin. Ei luonto väsy tekemään asioita uudestaan vaan taas talven jälkeen se herää henkiin ja menee kohti aurinkoa. Me ihmiset petymme siihen että kukoistuskautemme... Lue lisää »
15.07.2014
Tuntuuko sinusta siltä että samat teemat ja ongelmat toistuvat elämässäsi kerta toisensa jälkeen? Elämä on sinnikäs opettaja. Se mitä me olemme oppineet, ei aina riitä. Elämällä on taipumusta nähdä pidemmälle kuin me. Se tietää että pystyt parempaan. Ja että sinua odottaa enemmän. Sanonta; `hyvin usein voittajat ovat häviäjiä, jotka ovat päättäneet yrittää vielä kerran` on totta. Menestyneet ihmiset harvoin ovat lahjakkaimpia. He ovat sinnikkäimpiä. Mieti... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com