Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

28.04.2015
Nyt on oikea aika ladata akkuja, levätä ja tätä kautta kasvattaa juuriaan. Ilon merkitys nousee esille, ottamalla painolastia sivuun ja juuri tämän avulla löydämme asioita, mistä nautimme ja mitä kaipaamme elämäämme lisää. Ajallisesti härkä painotteisuus tamppaa maata ja syventää juuria. Se kypsyttää luontoa ja psyykettämme. Tämä on kuin talonperustan rakentamista. Koska talo on meissä itsessämme, ei kannata puurtaa tai pakottaa, vaan parhaan mukaan nauttia... Lue lisää »
19.04.2015
Takana on Uusikuu oinaan loppuasteissa. Aurinko siirtyy maanantaina 19.4 Härän merkkiin. Psyykemme on valmiustilassa kypsyttämään ja rakentamaan tuntuvia asioita. Niinkuin kevääseen kuuluu, luonto alkaa heräämään ja näyttämään lisääntyvässä määrin runsasta väriloistoaan. Ajanjaksona tätä voisi kuvata raskausaikana. Raskausaikaan yleensä keskitymme lepäämään, haaveilemaan ja rakentamaan uutta elämäntilannetta. Ehkä katsomme mitä syömme tai... Lue lisää »
13.04.2015
Tiedätkö mitä itsessäsi kasvavat? Kaikki se mitä sinussa on vahvistuu siihen keskittyessä? Jos haluat uusiutua, sekin on mahdollista. Nyt on myötätuulet valloillaan siihen. Kevät yhdistetään uusiin alkuihin sekä usein myös puhdistautumiseen. Vanha jää taakse ja maasta syntyy uutta, hyvin dynaamista elämää. Luonto puskee esiin ja alkaa värittää koko maisemaa. Sisäisen maailman kanssa on täysin samasta asiasta kyse. Siksi kannattaa istahtaa hetkeksi alas ja... Lue lisää »
06.04.2015
Takana on lauantain täydellinen Kuunpimennys ja Täysikuu. Tänään Auringon ja Uranuksen yhtymä. Taivaan valot ovat siis vahvasti esillä. Siinä missä Aurinko edustaa päivätietoisuutta ja näkyvää maailmaa, Kuu edustaa alitajuista ja piilevää. Kuu on vetäytyvä sekä feminiininen siinä missä Aurinko esille tuleva ja maskuliininen. Kumpaakin tarvitaan, kummallekin on paikkansa. Usein pelkäämme sitä mitä emme näe tai ymmärrä. Jungin varjotyöskentelyn tarkoitus on... Lue lisää »
30.03.2015
Muutos lähtee meistä itsestämme. Se on jo meissä. Vaikka maailmalla tapahtuisi mitä tai ihmiset käyttäytyisivät kuinka raadollisesti, me voimme muuttaa maailmaa vain itsemme kautta ja pistämällä itsemme likoon. Meissä jokaisessa on oma alitajuinen alkulähteemme. Siinä oleva vesi on puhdasta ja kirkasta. Kaikki esteet välissä ovat elämänaikana kertyneitä, mutta koska vain voit aloittaa oman matkasi tähän tietoisuuden tilaan. Siellä ovat rauha ja puhdassydämisyys... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com