Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

07.08.2020
Tänään perjantaina Venus siirtyy kaksosten ilmamerkistä ravun vesimerkkiin. Venus on viettänyt hetkensä Kuunnoususolmun kanssa ja herätellyt tulevaisuuden ja merkityksen kysymykset henkiin. Kuka minä olen ja mitä minä haluan elämältä, ovat hyviä kysymyksiä. Listaan voisi lisätä pohdinnan; Mitä minä voin tehdä elämän eteen? Tottahan se on että elämä tapahtuu, teemme tai emme tee juuri mitään. Merkityksellisyyden kokeminen on aivan toinen asia. Mistä sinä koet... Lue lisää »
31.07.2020
Maanantaina 3.8. klo 18:58 on Täysikuu vesimiehen ilmamerkissä. Uranus on vesimiehen hallitsema planeetta ja se on neliössä sekä Aurinkoon että Kuuhun. Perääntyvän Khironin positiiviset kulmat helpottavat Täydenkuun roihahtavaa energiaa. Khiron on kolmiossa leijonan tulimerkissä olevaan Aurinkoon sekä seksiilissä täyttyvään Kuuhun. Perääntyvän Cereksen tarpeet nousevat Täydenkuun aikaan esille. Se voi liittyä itsensä yliravitsemiseen. Tunnereaktiot voivat yllättää... Lue lisää »
25.07.2020
Keskiviikkona 22.7. Aurinko siirtyi leijonan tulimerkkiin. Leijona osaa laiskotella, mutta myös toimia nopeasti jos tarve vaatii. Aurinko on leijonan hallitseva planeetta. Laiskottelun lomassa alkaa sisäinen lapsi herätä. Luovuus pääsee kukoistamaan hieman rennommalla otteella kun Auringon ja Saturnuksen oppositio alkaa helpottaa. `Jumala loi kissan, jotta ihminen saisi silittää tiikeriä.’– Tuntematon Merkurius on ravun vesimerkissä. Merkuriuksen neliöt... Lue lisää »
17.07.2020
Aurinko on koko viikon käynyt läpi oppositioita perääntyvien Pallaksen, Jupiterin ja Pluton kanssa. Jäljellä on vielä Auringon ja Saturnuksen oppositio. Kun nämä auktoriteetit ottavat toisistaan mittaa, voimme seurata kuinka palaset asettuvat väistämättä paikoilleen. Tahdonvoima tai päätökset valuvat sadeveden mukana, jos niiden perusta ei palvele suurempaa kokonaisuutta. Tavallaan tämä on myös turvallista. Olemme luonnonlakien alaisuudessa. Vaikka elämä tuntuu paikoin... Lue lisää »
11.07.2020
Jokainen hakemus käsitellään ja jokainen hakija saa viran. Palkaksi saat sielun ruokaa. Auringon ja Vestan yhtymä ravun vesimerkissä valaisee ja lämmittää. Se on puhtaan sydämen rakkautta ja omistautuvaa paloa. Mutta eikös aina kuulukin sanoa se kuuluisa mutta? Neliössä tähän valaisevaan soihtuun on Lilith, mikä edustaa Kuun pimeää puolta. Lilith on oinaan tulimerkissä. Vuorokauden vaihtuessa maanantain puolelle, myös Kuu ylittää Lilithin. Alkaa kuun viimeinen neljännes... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com