Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

31.05.2020
Viikonlopun tunnelmat ovat hyvin ristiriitaiset. Ajassa on paljon sekaannusten ja väärinymmärrysten riskejä sekä päämäärätöntä hakemista. Mukana on kaikki tarvittavat draama käsikirjoituksen raaka-aineet, joten nyt jos koska tarvitaan huumoria sekä tilaa hengittää. Torstaina 28.5. Merkurius on siirtynyt kaksosten verbaalisesta ilmamerkistä ravun vesimerkkiin. Merkkirajan toisella puolella kaksosissa on Kuunnoususolmun sekä Vestan yhtymä. Merkurius on edelleen sidoksissa... Lue lisää »
23.05.2020
Perjantaina 22.5. klo 20:38 on Uusikuu kaksosten ilmamerkissä.  Samaisessa merkissä on myös Merkuriuksen, perääntyvän Venuksen ja Vestan yhtymä sekä hieman etäämmällä oleva Kuunnoususolmu. Energiat muuntuvat kevyemmiksi vaikka perääntyvien planeettojen sekä asteroidien määrä on suuri. Alamme olla uteliaampia ja valppaampia huomaamaan ajassa olevia mahdollisuuksia. Tämä ei ole täysin mutkatonta. Mars ja Ceres ovat yhtymässä kalojen vesimerkissä. Mars on... Lue lisää »
15.05.2020
Ajassa oleva perääntyvien planeettojen määrä on sen verran suuri, että se pistää meidät kuulemaan sisäistä ääntämme kahta vahvemmin. Yhtenä pakettina ovat Pluto, Jupiter sekä Saturnus ja nämä kaikki perääntyvät. Mukana kokonaisuudessa on Pallas, minkä perääntyvä vaihe alkaa sunnuntaina 15.5. Pallas sekä Saturnus ovat kaksosten alussa, mutta pakittavat takaisin kauriin merkkiin, missä Pluto sekä Jupiter ovat tälläkin hetkellä. Perääntyvä vaihe tarkoittaa... Lue lisää »
08.05.2020
Torstaina 7.5. on ollut Täysikuu skorpionin vesimerkissä. Aurinko sekä Merkurius ovat yhtymässä härän maamerkissä. Neptunuksen herkät ja positiiviset kulmat tukevat kaikkia edellä mainittuja tekijöitä. Toukokuun Täydenkuun aikana on myös Vesak eli buddhalaisittain Buddhan syntymän juhla. Maayhteys ja juurituntuma maadoittavat ja ravitsevat. Kun ensin olemme sukeltaneet maan syvyyksiin, on aika nousta kotkan tai haukan tavoin korkeuksiin. Ajassa on paljon vastakkaisuuksia. Näemme... Lue lisää »
30.04.2020
Vapun ajan Kuun kierto Torstaina 30.4. klo 23:38 alkaa Kuun ensimmäisen neljänneksen vaihe. Kuu käy vapun aikana aktivoimassa ison planeetta ja asteroidi kertymän. Energiat pääsevät purkautumaan. Keskiviikkoillan ja torstaiaamun aikana alitajuntamme työstää isoa hahmotonta kokonaisuutta, mikä saattaa tuntua raskaalta. Tämä aika myös vapauttaa energiaa. Näistä rationaalisen mielen oivalluksista että heränneistä tunteista pääsemme nauttimaan vapun aikana. Tämä prosessi... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com