Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

30.10.2020
Lauantaina 31.10. klo 16:49 on Täysikuu härän maamerkissä. Täydenkuun kyljessä on perääntyvä Uranus ja hieman etäämmällä Lilith. Oppositiossa olevan Auringon vieressä skorpionin vesimerkissä on Juno. Ihmissuhteiden, turvan sekä hallitsemattomien tunteiden kirjo on normaalia vahvempana tapetilla. Perääntyvän Khironin kvinkunssi Auringolle voi nostaa kipureaktiot pintaan. Khiron oli mytologisesti parantaja, tietäjä ja opettaja. Hän oli kentauri, mutta hyvin erilainen kuin... Lue lisää »
27.10.2020
Perjantaina 23.10. Aurinko siirtyy vaa`an ilmamerkistä skorpionin vesimerkkiin. Keskiviikkona Lilith siirtyi härän merkkiin ja torstaina Vesta neitsyen merkkiin. Tulienergia muuntui maaksi. Vesta sekä Ceres tukevat Auringon alkavaa transformaatiota. Se tulee tarpeeseen sillä Auringon ja Lilithin oppositio nostaa pinnan alla olevat tunteet ja energiat näkyviin.    `Jotkut kirjaimet alkavat näkyä, kun valoa ei enää ole. `-Virpi Alanen   Perääntyvä Mars on... Lue lisää »
16.10.2020
…niin vähäkin työ riittää maailman luomiseen. -Juice Leskinen, Musta aurinko nousee  Perjantaina 16.10. klo 22:31 on Uusikuu vaa`an ilmamerkissä. Aurinkoa ja Kuuta vastapäätä oppositiossa on perääntyvä Mars oinaan tulimerkissä. Tulen ja ilman yhteisvaikutus on herkästi leimahtavaa. Uudenkuun aika avaa uudenlaiset aikaikkunat.  Uusikuu sekä Mars ovat neliössä Jupiteriin, Plutoon sekä Saturnukseen. Tästä muodostuu T-risti kuvio. Jupiter, Pluto sekä... Lue lisää »
10.10.2020
Aurinko on vaa`an ilmamerkissä. Auringon kolmio Kuunnoususolmulle kaksosten ilmamerkissä sekä sekstiili Kuunlaskusolmulle jousimiehen tulimerkissä valaisee solmujen välisen sillan loistoonsa.  Tämä valo on vielä sarastavaa, mutta se vahvistuu koko aika ensiviikkoa kohden mentäessä. Sisäiseen valopolkuun kannattaa keskittää pääomaa. Muuten Aurinko on aikamoisen paineen alla. Perääntyvä Mars on oinaan tulimerkissä ja oppositiossa Aurinkoon. Maskuliiniset energiat ottavat... Lue lisää »
02.10.2020
Tänään perjantaina 2.10. Venus siirtyy leijonan tulimerkistä neitsyen maamerkkiin. Merkurius ja Juno ovat skorpionin vesimerkissä ja kulkevat harmonisesti Venuksen kanssa sekstiili kuvion muodossa. Venus saa tukensa myös Lilithiltä. Lilith tukee Venuksen voimaa ja neitsyt merkin analyyttistä sekä tarkkaavaista puolta. Junon kautta voimme tarkistaa tärkeimpien ihmissuhteiden tilanteita. Nämä ovat hyvä kokonaisuus, mitä kannattaa käyttää tietoisesti mielen ja tunteiden... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com