Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

05.03.2021
Torstaina Mars siirtyi yllätykselliseen kaksosten merkkiin. Sunnuntaina Pallas Athene siirtyy kalojen merkkiin. Pallas herättelee Marsia neliö aspektin myötä. Mytologisesti Pallas ja Mars ovat ottaneet moneen kertaan toisistaan mittaa. Siinä missä Marsin lihakset ovat olleet fyysisiä, Pallaksella ne ovat olleet enemmänkin älyllisiä. Mars on kaksosissa ollessaan arvaamaton.   `Olen eksyksissä, mutta ennätysajassa. ` - Lentäjä jossakin Valtameren yllä Pluton sekä... Lue lisää »
26.02.2021
Lauantaina 27.2. klo 10:17 on Täysikuu neitsyen merkissä. Aurinko on kalojen merkissä. Uranuksen sekstiili Auringolle ja kolmio Kuulle tuo mukaan kevyen tuulahduksen. Se tulee tarpeeseen, sillä pinnan alla on tiukkoja jännitteitä. Saturnuksen sekä Khironin kvinkunssit Kuulle voivat tuntua vaativilta. Näistä muodostuu Jumalansormi kuvio.  Ihmisen perimmäinen valinta-sikäli kuin hän haluaa ylittää itsensä- on se, luodako vai tuhota, rakastaako vai vihata. -Erich... Lue lisää »
19.02.2021
Tänään perjantaina 19 helmikuuta on edesmenneen Juice Leskisen syntymäpäivä. Aurinko on juuri siirtynyt kalojen vesimerkkiin. Juice Leskisen Aurinko oli nolla astetta kalojen merkkiä. Auringon kyljessä on Vesta omistautumisen ja valonkantajan symbolina. Juicella oli myös Kuu samassa vetisessä merkissä. Jos käyttää Placidus huonejärjestelmää Juicella oli kahdennessatoista huoneessa perääntyvän Venuksen sekä Merkuriuksen yhtymä, Jupiter, Auringon ja Vestan yhtymä, Kuu, Eris... Lue lisää »
05.02.2021
Viikonloppu vierähtää käyntiin Auringon, Pallaksen ja perääntyvän Merkuriuksen konjunktion merkeissä. Rykelmä on vesimiehen merkissä ja positiivisissa kulmissa Kuunsolmuihin. Viikonloppu tukee innovatiivista ajattelua, menneisyydestä irtautumista sekä tulevaisuuden suunnittelua. Toiminnan suhteen ajanlaatu ei olekaan yhtä mutkatonta. Aurinko, Pallas sekä Merkurius haastavat härän merkissä olevan Marsin kirpeiden neliöiden myötä. Sunnuntaina Mars on 16 astetta, Lilith 12... Lue lisää »
29.01.2021
Torstaina 28.1. klo 21:16 on ollut Täysikuu, minkä jälkimainingeissa kellumme viikonlopun ajan. Aurinko sekä Jupiter ovat tarkassa yhtymässä vesimiehen merkissä. Saturnus on hieman etäämmällä, mutta mukana Auringon ja Jupiterin huumassa. Tässä on hyvä lataus vesimiehen aikaan.  Jos haluat saada kalaa, opi kuuntelemaan joen ääntä. – Irlantilainen sananlasku  Saturnus, Aurinko, Jupiter, Pallas sekä Merkurius ovat kaikki Vesimiehen merkissä ja Täydenkuun... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna@johannavilen.fi
www.kuussajamaassa.com