Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

06.05.2019
`Meistä itsestämme tuntuu, että tekomme ovat vain pisara meressä. Mutta ilman tuota pisaraa meri olisi pienempi.`-Äiti Teresa Maanantaina 6.5. Merkurius siirtyy härän merkkiin. Keskiviikkona 8.5. Merkuriuksen sekä Uranuksen yhtymä on tarkimmillaan. Härkä painotteisuus on hidasta, ravitsevaa ja hedelmällistä. Uranus edustaa taas hyvin erilaista `villihevosen` energiaa. Se on yhtä yllättävä kuin kevät tuuli. Meillä on mahdollisuus löytää uudenlaisia näkökantoja ja... Lue lisää »
06.05.2019
`Suurin osa taiteesta analysoidaan jälkikäteen.` –Chris Stein Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19929/kertaus-on-opintojen-aiti?utm_source=email&utm_medium=blog-19929-kertaus-on-opintojen-aiti&utm_content=blog_button Kaunista viikkoa kaikille! Emmi Vuorinen; Unelmia Lue lisää »
28.04.2019
`Tulevaisuus vaikuttaa nykyisyyteen yhtä paljon kuin mennytkin.`-Nietzsche Nykyhetken merkitys on luonnollisesti suuri ja merkittävä. Elämme, tunnemme, koemme ja teemme ratkaisumme aina elettävässä hetkessä. Nyt. Monet tekijät ovat johtaneet tähän hetkeen. Voimme tehdä harjoituksen. Ota tarpeeksi iso paperi tai useita pienempiä papereita, missä voit edetä aikajärjestyksessä. Aivan kun tekisit kirjaa aloittaen keskeltä. Sitten ota mikä vain kynä ja halutessasi värikynät... Lue lisää »
28.04.2019
`Luonto ei tee mitään turhaan.`-Aristoteles Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19921/muuttuvia-tekijoita Kaunista viikonloppua kaikille! Emmi Vuorinen, Heittäytyminen Lue lisää »
21.04.2019
`Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen aukeaa, mutta usein jäämme niin pitkäksi aikaa tuijottamaan sulkeutunutta ovea ettemme huomaa toista joka meitä varten on avattu.`-Helen Keller Tiistaina 23.4. on tarkka Uranuksen sekä Auringon yhtymä. Aurinko on siirtynyt härän merkkiin. Junon sekstiili Auringolle sekä Uranukselle tuo mukanaan ihmissuhteisiin liittyvät tunnelmat. Aurinko härän merkissä on hedelmällinen. Se on hidas, esteettinen ja harmoniahakuinen nautiskelija. Härkä... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com