Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

17.01.2020
`On itä ja länsi ja välissä rautaesirippu, siinä kaikki. Sama asetelma on meissä kaikissa. Tietoinen ja tiedoton, niiden välissä rautaesirippu. Sanat ovat tyhjiä, jos niiden takana ei ole tekoja. Olen korostanut yksilöllisyyttä yksinkertaisesti siksi että jos yksilö ei tee jotain, niin kukaan ei tee sitä. Ellen minä tee sitä, ei kukaan muukaan tee. Jos jotain on saatava aikaan, se voi tapahtua vain yksilön avulla, ei joukon. Jos teitä on monta, mietitte aina naapuriin katsoen... Lue lisää »
04.01.2020
`Luonto pyrkii tasapainoon, luovalla mielellä ei ole kiirettä.’-Jan Blomstedt Kaunista alkanutta vuotta kaikille oheisen blogitekstin myötä; https://www.astro.fi/blog/20195/mihin-aika-menee-mita-se-on Ohessa linkit ihanan valontuojan Katri Syvärisen haastatteluun; https://open.spotify.com/episode/4kQ4NVz8Kjn0OQ0yNqxBfR?si=SSokknUXQGeISlODiIrgpA https://soundcloud.com/taikaelamaa/ep60-ota-lahjasi-kayttoon-tahtikartta-kertoo-mika-sinussa-on-erityisen-ihmeellista sekä... Lue lisää »
04.01.2020
`Hän kulki ja tunsi mielensä yhä kevyemmäksi. Lopulta hän melkein riemastui, vihelteli ja potki jääkalikkaa edellään pitkin rantaa. Ja sitten alkoi leijailla lunta. Se oli ensimmäinen lumisade uudenvuoden jälkeen, ja Muumipeikko oli hyvin hämmästynyt. Hiutale toisensa jälkeen laskeutui hänen lämpimälle kuonolleen ja suli. Hän pyydysti niitä käpäläänsä ihaillakseen niitä hetken, hän katseli ylöspäin ja näki niiden leijuvan kasvoja kohti. Niitä tuli yhä enemmän ja... Lue lisää »
21.12.2019
`Ajattelen juuri parhaillaan revontulia. Ei voi tietää ovatko ne olemassa vai näkyvätkö ne vain. Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi.` -Tuutikki, Tove Jansson, Taikatalvi Kaunista talvipäivänseisausta ja joulun aikaa kaikille oheisen blogitekstin myötä; https://www.astro.fi/blog/20181/on-aika-herata-uudenlaiseen-aamuun Ystävällisin terveisin Johanna Vilén Johanna Vilén, Ikuisuuden temppeli Lue lisää »
15.12.2019
`Kaikessa pimeydessä valo on jo läsnä. Mitä syvempi pimeys, sitä kirkkaampi valo`. –Tommy Hellsten Kaunista viikonloppua oheisen blogitekstin myötä: https://www.astro.fi/blog/20173/kuinka-paljon-nakymattomat-tekijat-vaikuttavat-elamaamme Johanna Vilén, Maailmanpyörä Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com