Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

16.06.2019
Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19977/se-kaikki-viisaus-on-jo-meissa?utm_source=email&utm_medium=blog-19977-se-kaikki-viisaus-on-jo-meissa&utm_content=blog_button "Luojan ohjeet on kirjoitettu meidän sydämiimme ja ajatuksiimme, luonnon pyhiin kirjoituksiin, jotka jokainen osaa lukea itselleen - päivittäin pieniin luonnonilmiöihin, ruohoon ja puihin, kaikkeen kasvavaan, tuuleen ja ukkoseen ja sateeseen, meriin, järviin ja jokiin... Lue lisää »
10.06.2019
`Emme ole irrallisia tästä universumista. Ruumiimme ovat yksinkertaisesti vain pieniä pyörteitä aineen valtameressä. Aurinko, kuu, tähdet, sinä ja minä- kaikki vain pieniä pyörteitä.`-Swami Vivekananda Auringon ja Neptunuksen neliö värittää alkaneen viikon tunnelmia matalapaineen tavoin. Kun mukaan ottaa perääntyvän Jupiterin opposition Auringolle ja neliön Neptunukselle, tästä muodostuu T-risti kuvio. Aurinko on kaksosten merkissä. Mielentasolla voimme täyttää... Lue lisää »
10.06.2019
`Yksi syy siihen, miksi viihdyn kissojen seurassa, on niiden viehtymys mukavaan oleiluun.`- Compton Mackenzie Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19967/kissa-auringossa?utm_source=email&utm_medium=blog-19967-kissa-auringossa&utm_content=blog_button Levollista viikonloppua kaikille! Emmi Vuorinen, Kissanainen Lue lisää »
03.06.2019
`Kuu on usein pilvien peittämä, mutta pilvet eivät kampea kuuta radaltaan eivätkä ne jätä sen pintaan tahroja. Niinpä ihmisten ei pidä kuvitella, että sekasortoinen mieli olisi heidän todellinen mielensä.`- Buddha Maanantaina 3.6. klo 13:02 oleva Uusikuu värittää tämän viikon tunnelmia. Uusikuu on kaksosten ilmamerkissä. Uudellekuulle tuleva Pallaksen kolmio lisää tiedon, taidon sekä älykkyyden suhdetta luovuuteen. Luovuus ei ole vain taiteellinen elementti, vaan se on... Lue lisää »
03.06.2019
`Astia muovataan savesta, mutta tyhjä tila tekee astian hyödylliseksi.`-Laotse Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19961/rakkautta-ilmassa?utm_source=email&utm_medium=blog-19961-rakkautta-ilmassa&utm_content=blog_button Tiina Poutanen, Otavan synty Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com