Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

13.03.2020
`Ihmiset yrittävät usein elää elämäänsä takaperin, he hankkivat rahaa ja tavaroita, jotta pystyisivät tekemään sitä mitä haluavat, tullakseen onnellisiksi. Elämähän kulkee juuri päinvastoin. Ihmisen täytyy ensin olla sitä, mitä on, sitten tehdä mitä hänen kuuluu tehdä, saadakseen sen mitä hän haluaa.` - Margaret Young Lempeää viikonloppua oheisen blogitekstin myötä; https://www.astro.fi/blog/20277/elaman-nalka Emmi Vuorinen, Huipulla Lue lisää »
28.02.2020
Kaunista viikonloppua oheisen blogitekstin myötä kaikille; https://www.astro.fi/blog/20261/tunteiden-varikartasto Isäni maalasi Taivaan niin korkealle Kotkat ja siniset vuoret Villit hevoset taivaanrannalle Kaunis on maailmain Untako on se vain Olen taas matkallain Tuntemattomaan – Pelle Miljoona, Kaunis on maailmain Kaunista viikonloppua kaikille! Johanna Vilén, Paikallista sadetta Lue lisää »
21.02.2020
`Minä olen syntynyt haaveista, toteutuneista ja toteuttamattomista.` –Lady Ostapeck (Alma Kaukinen) Kaunista viikonloppua sekä Uudenkuun aikaa blogitekstin myötä; https://www.astro.fi/blog/20253/ala-unta-nae Kalansielu, Johanna Vilén Lue lisää »
21.02.2020
`Olen erittäin vanha mies, ja olen kokenut monia vastoinkäymisiä, joista suurin osa ei koskaan tapahtunut.` – Mark Twain Blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/20245/rakkaudella-valentinesi Rakkaudellisin terveisin Johanna Emmi Vuorinen, Carpe diem Lue lisää »
09.02.2020
`Kun virtaava vesi kohtaa tiellään esteen, joka tukkii sen tien, se pysähtyy. Se kokoaa massaansa ja voimaansa, ja nousee pikku hiljaa esteen tasolle, ja lopulta ylittää sen. Älä sinäkään käänny ja pakene, koska takaa et löydä mitään arvokasta. Älä myöskään ryntää suin päin kohti vaaraa. Tee niin kuin virtaava vesi. Pysähdy ja kerää voimiasi kunnes edessä oleva este ei enää tuki tietäsi.`-I. Ching Blogiteksti löytyy oheisen linkin kautta;... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com