Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

15.12.2019
`Kaikessa pimeydessä valo on jo läsnä. Mitä syvempi pimeys, sitä kirkkaampi valo`. –Tommy Hellsten Kaunista viikonloppua oheisen blogitekstin myötä: https://www.astro.fi/blog/20173/kuinka-paljon-nakymattomat-tekijat-vaikuttavat-elamaamme Johanna Vilén, Maailmanpyörä Lue lisää »
15.12.2019
Itsenäisyyspäivän ja viikonlopun energiat tukevat pitkäkestoista kestävämpää muutosta. Jos sorrumme ylilyönteihin, huomaamme sen kyllä ja näin voimme tehdä korjausliikkeitä sen mukaisesti.  Rakentaminen saattaa tuntua työläältä, mutta on sen arvoista. Se mitä teemme nyt, vaikuttaa tammikuun suurempiin muutosvoimiin. Tässä kysytään kestävyyttä. Jupiter on siirtynyt kauriin maamerkkiin maanantaina 2.12.. Se on kolmiossa Uranukseen, mikä on härän maamerkissä ja... Lue lisää »
01.12.2019
... sinisä mustempi maa. -Juice Leskinen, Yölento `Talven syvyyksissä ymmärsin, että voittamaton kesä asuu sisälläni.`- Albert Camus Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/20157/mustaa-sinisempi-taivas Kaunista alkanutta joulukuuta! Johanna Vilén Lue lisää »
23.11.2019
`Sitten kun et enää näe todellisuutta vain yhdestä näkökulmasta, alat olla vapaa totunnaisista tavoistasi.`- Stephen Richards `Lentokone on paljastanut meille maan todelliset kasvot.` -Antoide de saint-Exupéry Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/20149/ilmassa-vareilee-muutoksen-tuulet Kaunista viikonloppua kaikille! Tiina Poutanen, Nuori lamassu Lue lisää »
16.11.2019
`Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen aukeaa, mutta usein jäämme niin pitkäksi aikaa tuijottamaan sulkeutunutta ovea ettemme huomaa toista joka meitä varten on avattu.`-Helen Keller Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/20139/varjojen-kohtaaminen-voi-vahvistaa-ja-vapauttaa Lempeää viikonloppua kaikille! Tiina Poutanen, Jänismetsä Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com