Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

29.01.2021
Torstaina 28.1. klo 21:16 on ollut Täysikuu, minkä jälkimainingeissa kellumme viikonlopun ajan. Aurinko sekä Jupiter ovat tarkassa yhtymässä vesimiehen merkissä. Saturnus on hieman etäämmällä, mutta mukana Auringon ja Jupiterin huumassa. Tässä on hyvä lataus vesimiehen aikaan.  Jos haluat saada kalaa, opi kuuntelemaan joen ääntä. – Irlantilainen sananlasku  Saturnus, Aurinko, Jupiter, Pallas sekä Merkurius ovat kaikki Vesimiehen merkissä ja Täydenkuun... Lue lisää »
22.01.2021
Marsin ja Uranuksen yhtymä härän merkissä herättelee sisäistä tahtotilaa henkiin. Viikonlopun aikana Mars etenee Lilithiä kohden, jolloin maskuliiniset ja feminiiniset energiat ovat myrskyn pyörteissä. Aurinko ohittaa viikonlopun aikana Saturnuksen ja lähenee Jupiteria. Saturnus, Aurinko ja Jupiter ovat vesimiehen merkissä ja neliössä kaikkiin edellä mainittuihin tekijöihin. Tunnelma on ristiriitainen. Ajassa on voimaa ja sinnikkyyttä, mutta nopeat tunneheittelyt ja paineet... Lue lisää »
16.01.2021
Olemme keskiviikon Uudenkuun jälkeisissä tunnelmissa. Tämä ei ole ollut mitään keveää uusiutumista, vaan pikemminkin syväluotaavaa sukellusta. Pluton yhtymä Uudenkuun kauris energioille on alkulataus tälle vuodelle. Marsin ja Uranuksen yhtymä härän merkissä tuo mukanaan levottomuutta. Uranuksen toisella puolella on Lilith, mikä lisää aikaan feminiinistä kapinamieltä. Uranuksen perääntyvä vaihe on takana. Nyt se on kuin eläintarhasta vapautunut villieläin, joka juoksee... Lue lisää »
08.01.2021
Perjantaina 8.1. Merkurius siirtyy kauriin merkistä vesimiehen merkkiin. Merkkivaihto on luonteeltaan suuri, mutta Merkurius siirtyy Saturnuksen sekä Jupiterin kylkeen, jolloin Saturnuksen ja kauriin energiat tuntuvat edelleen. Merkuriuksen, Saturnuksen sekä Jupiterin neliö Marsin sekä Uranuksen väljälle yhtymälle saattaa olla arvaamaton. Mars on siirtynyt härän merkkiin. Uranuksen perääntyvä vaihe päättyy 14.1. mutta se on edelleen luonteelleen epätyypillisen kitkan alaisena... Lue lisää »
26.12.2020
Maanantaina olleen talvipäivänseisauksen kartta jää elämään tavalla, jos toisella seuraavan kolmen kuukauden ajan. Olemme selättäneet pitkän raskaan ajanjakson ja talvipäivänseisauksen myötä ajan laadussa on uudenlaiset sävelet. Tämä ei ole salamannopea muutos, vaan pikemminkin siirtymä vaihe tai laskeutuminen uudenlaisiin tunnelmiin. Talvipäivänseisauksen yksi tarkoitus on palauttaa yhteys luonnon kiertokulkuun sekä omiin vaistoihin.  Jokaisen elämän on taivalta... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com