« Edellinen 1 2 3 ... 10 Seuraava »
01.01.2018
`Onnen laita on kuin unen. Tiedämme siitä vasta, kun olemme siitä heränneet. Herätessäsi voit katsoa mitä ympärilläsi jo on. Se on yleensä enemmän kuin mitä olemme osanneet ajatellakaan.` - Hans Ruin Tiistaina 2.1 klo 4:24 on Täysikuu ravun merkissä. Täydenkuun kartalle muodostuu leijakuvio, minkä tukirankana kyseinen Täysikuu on. Tämä sisältää varsin paljon mahdollisuuksia oivaltaa minkälaisia ratkaisuja kukin elämäänsä tarvitsee. Usein, jos ne liittyvät... Lue lisää »
01.01.2018
Uusin blogiteksti astron sivuilla luettavissa osoitteessa; https://www.astro.fi/blog/19489/uuden-vuoden-uudet-tuulet Mirja Nuutinen http://www.arshop.fi/ http://www.saatchiart.com/MirjaBirgitta Lue lisää »
01.01.2018
Onnellista joulua ja joulun aikaa. Uusin blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19485/joulunajan-tunnelmia `Meidät kaikki on sidottu yhteen rakkauden sitein… Tiedemiehet sanovat, että ilman atomien välillä vallitsevaa kokoavaa voimaa maailma hajoaisi kappaleiksi, ja me lakkaisimme olemasta. Ja niin kuin jopa sokeassa materiassa on kokoava voima, on sellainen oltava myös elollisissa olennoissa. Tuo elollisten välinen kokoava voima on rakkaus.` - Mahatma... Lue lisää »
17.12.2017
Maanantaina 18.12 klo 8:30 on Uusikuu Jousimiehen merkissä. Uudenkuun kelkkaan voi hyvin laskea mukaan vielä Venuksen sekä Saturnuksenkin. Uusikuu on luonnollista uusiutumisen aikaa. Se kuulostaa yksinkertaiselta, vaikka ei aina sitä olekaan. Jousimies painotteisuus on idealistinen ja toiminnallinen sekä idea rikas. Jos olemme tehneet suunnitelmia, mitä nyt yritämme kuroa umpeen, uusiutumiselle ei jää tilaa. Jousimies painotteisuus vaatii luonnostaan tilan lisäksi vapautta tehdä asiat... Lue lisää »
12.12.2017
`Katso tarkkaan nykyisyyttä, jota rakennat. Sen pitäisi muistuttaa tulevaisuutta, josta unelmoit.` -Alice Walker Kuljemme loppuvuoden `loppuun viemisiä` kohden. Vuodenvaihde on hyvä inventaarion aika, yhtäaikaisesti katsoa elämää taaksepäin, kun miettiä, mitä rakentaa tulevaisuuteen. Astrologisesti Merkuriuksen perääntyminen sopii tähän teemaan vallan mainiosti. Merkurius perääntyy 23.12 saakka, mutta toki tämän jälkeenkin kannattaa ottaa vielä hetki rauhallisesti... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 ... 10 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com