09.10.2016
`Älä turmele sitä mitä sinulla on, haluamalla sitä mitä ei ole; ja muista, että mitä sinulla nyt on, oli kerran niiden asioiden joukossa, joista vain uneksit.` -Epikuros Feenikslinnun mytologiaan liittyy uusiutumisen eheyttävä voima. Se liitetään kuolemattomuuteen, jälleensyntymään sekä kuolemanjälkeiseen elämään. Kun Feenikslinnun on aika kuolla, se sytyttää pesänsä tuleen. Lintu palaa pesän mukana ja tästä tuhkasta syntyy uusi nuori Feenikslintu... Lue lisää »
03.10.2016
`Onni on luovan tyytyväisyys luomukseensa, eikä tämä luomus ole koskaan valmis. Onnellinen on aina luova eikä koskaan väsy luomistyöhön. Mitä hän luomalla muodostaa on hänen onnensa perusta ja edellytys. `- Bo Yin Ra Jokainen ajatuskin tulee sinusta käsin. Voit vaikuttaa siihen miten ja mitä luot mielesi ja tunteidesi voimalla. Tämä on jatkuvaa uusiutumista. Se on kuin kevät tuuli, mikä jatkaa kulkuaan vapaana. Siitä ei tulekaan yrittää pitää kiinni, vaan aina... Lue lisää »
25.09.2016
`Opi ajoissa virittäytymään toiselle taajuudelle. Jos kuuntelet liikaa neuvoja, voit päätyä tekemään muiden ihmisten virheet.`-Ann Landers 26.9 maanantaina on Auringon sekä Jupiterin tarkka yhtymä. Se mihin keskityt, vahvistuu. Tämä on onnenkantamoinen, mikä kannattaa ottaa käyttöön. Usein mietimme liikaa miten tiedämme mitkä ovat oikeita ratkaisuja tai osaammeko valita oikean tien. Nyt miettisin pikemminkin mitkä asiat saavat onnelliseksi. Mihin koemme kutsumusta... Lue lisää »
19.09.2016
`Kiviröykkiö lakkaa olemasta kiviröykkiö sillä hetkellä, kun sitä tarkastelee ihminen, jolla on sisimmässään kuva katedraalista.` - Antoine de Saint-Exupéry Suosittelen etsimään tietoa taiteilijapariskunnasta Christo ja Jeanne-Claudesta. Heidän intohimonsa tehdä taidetta on kunnioitettavaa, ottaen huomioon että joidenkin teosten kesto ideasta konkretiaan on kestänyt kymmeniäkin vuosia. Ympäristötaide on nykyisin normaalimpaa, mutta heidän alkuaikoinaan se on... Lue lisää »
12.09.2016
"Aiotko sinä olla aina samanlainen?" -Rouva Vilijonkka Tove Janssonin Muumilaakson marraskuu kirjasta. Vaikka aika tuntuu välillä olevan jähmeää ja hidasta, eivätkä asiat etene suunnitellulla tavalla, elämä ja aika ei silti koskaan pysähdy. Me saatamme kohmettua, koska ajassa oleva epävarmuus heijastuu meihin, mutta tällöin onkin tarkoitus edetä eri tavoin. Tunnustellen sekä omaan tahtiin. Näin voimme muuttua muuttuvassa maailmassa ja löytää paikkamme omassa... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com