20.11.2016
Joulu ei ole päivämäärä. Se on mielentila. -Mary Ellen Chase   Oletko koskaan pysähtynyt miettimään mielesi voimaa? Kuinka vahvasti voit vaikuttaa tunteisiisi ja elettävään tunnelmaan? Toki tiedämme että se vaikuttaa asioiden lopputuloksiin, suorituskykyyn ja oikeastaan kaikkeen mitä teemme, mutta kuinka paljon se vaikuttaa juuri nyt elettävään hetkeen. Ilman sen suurempia ajatuksia mistään muusta. On ihmisiä, jotka viettävät joulua kuukausi kaupalla... Lue lisää »
14.11.2016
Markku K Kekkosen sanoin: Onko se hyvä vai onko se tosi hyvä? Toki se voi olla jotain muutakin. Nyt se, mitä meissä itsessämme on, nousee hyvin vahvasti pintaan. Tätä kannattaa tutkiskella tietoisesti, koska näin pääsee kiinni kahta paremmin sekä sisällämme oleviin hyviin asioihin, että haasteisiin. Niissä piilee aina muutoksen avaimet. Täysikuu on 14.11.2016. Aurinko on skorpionin merkissä ja Täysikuu härän merkissä. Koska Kuu on harvinaisen lähellä maata, se on... Lue lisää »
07.11.2016
`En usko, että ihmiset etsivät niinkään paljon elämän tarkoitusta, kuin kokemusta elossa olosta.` Joseph Cambell Olen viime aikoina pohtinut elämää hyvin monelta kannalta. On paljon asioita, mitkä voivat saada meidät pois tasapainosta.  Ei tarvitse kuin katsoa uutiset, huomaa että alkaa miettiä tulevaisuutta monelta kannalta. Toisten ihmisten kärsimykset milloin luonnon katastrofien ja milloin sodan puitteissa tuntuu todella pahalta. Maailman talous, politiikka ja... Lue lisää »
31.10.2016
Todellista onnea ei saavuteta mielihyvän tavoittelulla, vaan olemalla uskollinen arvokkaalle päämäärälle. -Helen Keller Ajassa on monenlaisia tunnelmia. Taustalla olleet raskaatkin energiat ja Uuden kuun tunnelmat ovat luoneet mahdollisuuden uusille poluille. Se, miten lähdemme kohtaamaan tulevaisuutta, lähtee aina ensin psyyken tasolta. Siksi siitä ensin muutama sana. Toisaalta tulevaisuus on looginen jatke menneisyydelle. Toisaalta ei. Se, miten ja mihin asti olemme kasvaneet... Lue lisää »
24.10.2016
Usein huomaamme onnen vasta jälkikäteen. Onneksi niin ei tarvitse olla. Voimme uusiutua ja `syntyä` uudelleen tässä elämässä useastikin. Ruokkia lisää niitä asioita, mitkä ovat meille tärkeitä ja miettiä mitä teemme niille asioille, mitkä ovat raskaita tai epämieluisia. Olen huomannut että usein onnellisimpia eivät ole ne ihmiset, joilla on `helpompaa` kuin muilla. Siksi käytän lainausmerkkejä, koska se miltä asiat näyttävät, ei tarkoita että niin asiat ovat... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com