« Edellinen 1 ... 7 8 9 Seuraava »
17.01.2016
Marsin kolmio Neptunukselle vesielementtien tuudittamana luo tälle viikolle kaunista ja lempeää tunnelmaa. Vaikka  Merkuriuksen hitaat ja paikoin pakkaa sekoittavatkin sävelet saattavat aiheuttaa ahdistusta, nyt on helpompi hyväksyä ne. Tämä on viikko, missä on hyvä ottaa tilaa ympärille ja asioiden toteutukselle. Huomata kuinka paljon tärkeämpää on millä tunnelmalla asioita tekee, kun vain yrittää tehdä ja toimia pakottamalla. `Jos haluat tietää, miltä... Lue lisää »
11.01.2016
Takana on 10.1 ollut Uusikuu, missä Kuu sekä Aurinko olivat yhtymässä Plutoon. Kauriin merkissä korostuu sisäinen ja eteenpäin pyrkivä energia, missä on mahdollista päästä hyvinkin syviin vesiin kiinni. Auringon ja Pluton yhtymä sekä neliö Uranukselle on edelleen voimassa, vaikkakin vahvin kärki on jo takana. Näin jälkikäteen voi havainnoida minkälaisia tunteita viikonloppu nosti esiin ja mitä ne tahtovat kertoa. Merkuriuksen, Auringon ja Pallas Athenen... Lue lisää »
04.01.2016
Auringon yhtymä Plutolle sekä neliö Uranukselle pistää tuulemaan. Samanaikainen nopeus että syvälle menevä hitaus saattavat herättää räjähdysherkkyyttä tai aggressiivisuutta ja tämän vuoksi on hyvä miettiä itselle sopivia purkautumiskeinoja. Parhaimmillaan tämä herättää elämän sekä muutoksen nälkää siinä määrin että asioita alkaa konkretisoitua tai mielentasolla vahvistumaan. Merkuriuksen perääntyessä en yrittäisi nopeuttaa tai pakottaa muutosta, mutta... Lue lisää »
« Edellinen 1 ... 7 8 9 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com