Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

06.08.2013
Tekemättä jääneet teot ja päätökset ovat myös valintoja. Ihminen luonnostaan pyrkii välttämään epämieluisia tilanteita ja siirtämään hamaan tulevaisuuteen päätöksiä, joita ei kykene ratkaisemaan. Joskus asiat tarvitsevat aikaa kypsyäkseen, mutta joskus välttelemme niitä siksi ettemme kykene tai uskalla ottaa vastuuta. Tämäkin on valinta, vaikkakin usein piilotettu ja epätietoinen semmoinen. Mikään ei tuo energiaa yhtäpaljon kuin onnistuminen... Lue lisää »
16.07.2013
Minua kiehtoo se muutos minkä osallistujat tekevät elämälleen. Sarjan psykologinen luonne on hyvin mielenkiintoinen. Painonpudotus on konkreettinen asia, minkä jokainen tiedostaa, mutta vastaavasti meillä kaikilla ihmisillä on omia psyykkisiä tekijöitä, joista emme meinaa saada kiinni. Vaikka kuinka yrittäisimme, on aina olemassa huominen ja ensi viikko. Mikä pistää pisteen jolloin odottaminen ja päätösten siirtäminen riittää? Se on oivallus. Oivallus asioiden... Lue lisää »
06.05.2013
Auringonpimennys tapahtuu 10.5.2013 ja kuunpimennys 25.5.2013. Nyt jo valmiiksi vahvat jännitteet vain vahvistuvat. Pluto elämän ja kuoleman planeettana synnyttää vaistonvaraisesti uutta. Uranus, nopeiden muutosten planeettana, puhaltaa hartioille kasaantuneet pölyt pois. Yhtäaikaa osa ajasta on vahvaa ja pakottavaa, osa taas nopeasti muuttuvaa ja vapauttavaa voimaa. Mitä se tarkoittaa sinun kohdallasi? Osaatko päästää irti asioista mitkä eivät enää kuulu elämääsi... Lue lisää »
06.02.2013
Elämme hyvin herkkää aikaa. Neptunus tuo esille intuition ja herkkyyden kautta vahvoja visioita sekä illuusioiden kautta pelkoja ja sumupilviä. Mitä tämä tarkoittaa elämässäsi? Nyt on oikea aika antaa kaiken purkautua. Jos sisällä on patoutuneita huolia, pettymyksiä tai haaveita sekä uhkarohkeita unelmia, on hyvä antaa niiden nousta ihon pintaan. Aluksi niin ettei sen kummemmin keskitä niihin järjellistä ajattelua, vaan niin että ne tulevat juuri semmoisena kuin tuntuvat... Lue lisää »
20.12.2012
Monen pelkäämä Merkuriuksen perääntyminen on kohdillaan. Hyvä niin. Nyt on oikea aika rauhoittua ja viedä loppuun keskeneräisiä asioita sekä teemoja. Inventaario ennen uutta syntymää. Marraskuun loppua kohti aika tiivistyy. Tällöin alkaa vahva magneettinen ajanjakso, mihin on helpompi tarttua kun on levätty tovi ennen sitä.  Marraskuun lopulla alkaa Pluton uusi kierto suhteessa Marsiin. Tämä laukaisee kahden vuoden uuden ajanjakson. Mitä päätöksiä teet elämäsi... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com