Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

03.11.2014
Mitä enemmän otamme etäisyyttä asioihin, sen paremmin ymmärrämme niitä. Mitä syvemmälle menemme asioissa, sitä vahvemmiksi tunnetasolla ne muuttuvat. Näiden yhdistelmässä on vastaus elämäntasapainosta. Minua kiehtoo todella paljon erilaiset selviytymistarinat. Niissä virtaa adrenaliini niin vahvasti että selviydyttyään ihminen osaa todellakin arvostaa hyvin tavallisia asioita ja kunnioittaa elämää. Näitä kokemuksia toki haetaan kuka milläkin extreme lajilla... Lue lisää »
27.10.2014
Nyt se alkaa! Vaikka kuinka suunta olisi hukassa. Vaikka kuinka kokisit että mikään ei tunnu kantavan. Vaikka olisit menettänyt kaikki unelmasi. SILTI ja JUURI SIKSI uusi aamu koittaa. Auringon ja Venuksen vastikään ollut yhtymä on aloittanut uuden alun, jossa voi tehdä radikaalin uudistuksen omalle sisäiselle mielelleen. Uusi alku on täynnä uusia mahdollisuuksia ja juuri alkanut vaihe vaikuttaa rakkauteen, arvomaailmaan, omaan hyvinvointiin sekä sisäisiin arvoihin, mitkä... Lue lisää »
20.10.2014
Sopivasti erilainen ihminen. Sinä vastaan sinä. Perääntyvä Merkurius on oppositiossa Uranukseen sekä sekstiilissä Jupiteriin ja Marsiin. Tämä tuo hyvin helposti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Levottomuus kasvaa. Ole siis lintu. Ja ole kala. Tämä on rikkaus. Olen kirjoittamassa kirjaa ajasta. Sen nimi on `En ole koskaan sama`. Me muutumme yhtä varmasti kuin aikakin. Tosin hitaammassa syklissä, mutta mikään ei ole samanlaisena pysyvää. Se on mielestäni harvoja asioita... Lue lisää »
14.10.2014
Auringon ja Venuksen ollessa kuunsolmuilla Vaa´an merkissä saamme nauttia elämän lempeästä lounaasta. Aika on kevyempi hengittää ja on helpompi rauhoittua kuin vain muistaa pysähtyä. Tämä on meidän jokaisen omalla vastuulla. Usein kun olemme rauhoittumassa, saattaa tulla vaikeitakin asioita pintaan ja muistiin. Niitä mitä emme ole tehneet tai emme halua tehdä. Tämä on hyvin luonnollista eli antaa niiden tulla ja mennä. Jos yritämme estää, käy... Lue lisää »
07.10.2014
Keskiviikkona 8.10 on täysikuu sekä kuun pimennys. Aurinko sekä kuu ovat kuunsolmujen (ala- ja yläsolmujen) lähellä. Uranus on yhtymässä Kuuhun oppositiossa Aurinkoon. Pluto tekee näille kaikille neliön. Tämä tarkoittaa sitä että tunteet ovat todella vahvasti pinnassa. Menneisyyden puolelta nousee muistoja, pelkoja sekä kaikkea alitajunnan kuonaa, mitä emme välttämättä voi käsittää millään päivätajunnassa. Nyt kannattaa kiinnittää kaikkiin uniin... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com