Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

16.09.2013
Ajankuva kasvattaa itsenäiseksi ajattelijaksi sekä tekijäksi. Riippumattomuus ja oma arvomaailma ovat avainsanoja tässä hetkessä. Saturnus rakentaja planeettana tekee uutta kiertoa kuunyläsolmulle, mikä liittyy vahvasti elämäntehtävään sekä unelmiin ja ennenkaikkea siihen mitä haluaisimme JOS... Nyt kun saamme siihen vahvan konkreettisen avun saturnuksen kautta, olisi harmillista jättää käyttämättä se. Mikä siis estää meitä? Pelot, menneisyys ja pettymykset... Lue lisää »
28.08.2013
Astrologinen ajankuva on erittäin dynaaminen. Oletko tyytyväinen elämääsi? Jos et, voit muuttaa sitä. Olen kuullut sanonnan; Tulevaisuus määräytyy sen mukaan kuinka tulkitsemme menneisyyttä.  Nyt on aika katsastaa minkälaisia uskomuksia kukin kantaa sisällään.   Koska vain me itse kykenemme vaikuttamaan elämäämme tai päätöksiimme onhyvä tulla tietoiseksi omista ajatuksistaan. Muistot muuttuvat matkan varrella. Kyse ei ole vain muistista vaan... Lue lisää »
06.08.2013
Tekemättä jääneet teot ja päätökset ovat myös valintoja. Ihminen luonnostaan pyrkii välttämään epämieluisia tilanteita ja siirtämään hamaan tulevaisuuteen päätöksiä, joita ei kykene ratkaisemaan. Joskus asiat tarvitsevat aikaa kypsyäkseen, mutta joskus välttelemme niitä siksi ettemme kykene tai uskalla ottaa vastuuta. Tämäkin on valinta, vaikkakin usein piilotettu ja epätietoinen semmoinen. Mikään ei tuo energiaa yhtäpaljon kuin onnistuminen... Lue lisää »
16.07.2013
Minua kiehtoo se muutos minkä osallistujat tekevät elämälleen. Sarjan psykologinen luonne on hyvin mielenkiintoinen. Painonpudotus on konkreettinen asia, minkä jokainen tiedostaa, mutta vastaavasti meillä kaikilla ihmisillä on omia psyykkisiä tekijöitä, joista emme meinaa saada kiinni. Vaikka kuinka yrittäisimme, on aina olemassa huominen ja ensi viikko. Mikä pistää pisteen jolloin odottaminen ja päätösten siirtäminen riittää? Se on oivallus. Oivallus asioiden... Lue lisää »
06.05.2013
Auringonpimennys tapahtuu 10.5.2013 ja kuunpimennys 25.5.2013. Nyt jo valmiiksi vahvat jännitteet vain vahvistuvat. Pluto elämän ja kuoleman planeettana synnyttää vaistonvaraisesti uutta. Uranus, nopeiden muutosten planeettana, puhaltaa hartioille kasaantuneet pölyt pois. Yhtäaikaa osa ajasta on vahvaa ja pakottavaa, osa taas nopeasti muuttuvaa ja vapauttavaa voimaa. Mitä se tarkoittaa sinun kohdallasi? Osaatko päästää irti asioista mitkä eivät enää kuulu elämääsi... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com