17.02.2019
Tiistaina 19.2. klo 17:53 on Täysikuu neitsyen merkissä. Aurinko on juuri siirtynyt kalojen merkkiin. Täydenkuun aikana Aurinko sekä Kuu ovat vastakkain, oppositiossa keskenään. Jos ajatella sillan näiden taivaanvalojen välille, voimme kuvitella näiden välistä yhteyttä hieman paremmin. Aurinko edustaa elinvoimaa, tietoisuutta sekä itsetuntoa. Se on maskuliininen ja auktoriteettinen. Kuu on taas alitajuinen, vaistonvarainen, sisäinen ja siihen liitetään tunteet sekä turva. Kuu on... Lue lisää »
17.02.2019
`Meidän täytyy olla halukkaita hankkiutumaan eroon suunnitellusta elämästä, jotta voimme elää sitä elämää, joka odottaa meitä.`-Joseph Campbell Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19849/monta-tieta-perille?utm_source=email&utm_medium=blog-19849-monta-tieta-perille&utm_content=blog_button Levollista viikonloppua kaikille! Tiina Poutanen Lue lisää »
10.02.2019
Jo muinaiset roomalaiset viettivät Valentinen päivää. Lupercalia oli juhla, jota vietettiin susimaisen Lupercus-jumalan kunniaksi. Alkujaan juhla oli puhdistusrituaali, mutta myöhemmin siihen liitettiin myös hedelmällisyysrituaalin piirteitä. Katolinen kirkko otti juhlapäivän itselleen ja muutti nimen Pyhän Valentinuksen päiväksi, Valentinus nimisen marttyyrin mukaan. Keisari Cladius II oli sitä mieltä ettei nuoret miehet saaneet solmia avioliittoa, koska naimattomat miehet olivat... Lue lisää »
10.02.2019
Vanha cherokee-intiaani kertoi eräänä iltana lapsenlapselleen ihmisten sisällä tapahtuvasta taistelusta. Hän sanoi: ”Poikani, meidän kaikkien sisällä taistelee kaksi ’sutta’. Toinen on Paha. Se on kiukku, kateus, mustasukkaisuus, suru, katumus, ahneus, ylimielisyys, itsesääli, syyllisyys, inho, alemmuudentunne, valheet, väärä ylpeys, ylemmyydentunne ja ego. Toinen on Hyvä. Se on ilo, rauha, toivo, tyyneys, nöyryys, lempeys, hyvänsuopuus, empatia, anteliaisuus... Lue lisää »
04.02.2019
`Tulevaisuus ei ole jokin paikka, johon olemme menossa, vaan paikka, jonka me luomme. Polkuja tulevaisuuteen ei löydetä, vaan ne tehdään.` -John Schaar Maanantaina 4.2. klo 23:03 on Uusikuu vesimiehen merkissä. Uudenkuun kartalla Aurinko, Kuu sekä Merkurius ovat yhtymässä. Jupiter laajentavana planeettana on sekstiilissä edellä mainittuihin. Mitä kaikkea meistä itsestämme käsin nouseekaan tietoisuuteen? Saatamme muistaa jotain vanhoja ja jopa merkityksettömältä tuntuvia... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com