24.03.2019
Kevätpäivän tasauksen synnyttämät muutosvoimat tuntuvat edelleen kaikessa olemisessamme ja tekemisessämme. Astrologinen uusi vuosi on päässyt alkuun tämän myötä. Aurinko on oinaan alkukantaisessa ja vaistonvaraisessa merkissä. Aurinko ja Khiron ovat yhtymässä. Khironin eli haavoittuneen parantajan energiat nostavat monenlaisia tunteita pintaan. Perääntyvän Merkuriuksen ja Neptunuksen yhtymä kalojen merkissä on herkkää aikaa. Perääntyminen päättyy torstaina 28.3. mutta... Lue lisää »
24.03.2019
`Kyyneleet ovat pyhitettyjä. Ne eivät ole merkki heikkoudesta vaan voimasta. Ne kertovat suunnattomasta surusta ja ihmeellisestä rakkaudesta.`- Irving Washington Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19889/feeniks-linnun-symboliikka?utm_source=email&utm_medium=blog-19889-feeniks-linnun-symboliikka&utm_content=blog_button Kaunista viikonloppua kaikille! Mari Nieminen; A dream is born Lue lisää »
18.03.2019
`Kun rakennat siltoja, voit myös ylittää niitä.`-Rick Pitino Keskiviikkona 20.3. klo 23:58 vuorokauden vaihtuessa torstain puolelle on Kevätpäivän tasaus. Tämä aloittaa uuden vaiheen elämässämme ja kevät pääsee koittamaan monessakin mielessä. Koska elämä on jatkumo, ajattelen tämän visuaalisesti siltana. Torstaina 21.3. klo 3:32 on Täysikuu vaa`an merkissä. Aurinko on juuri siirtynyt oinaan merkkiin. Aurinko ja Kuu ovat vastakkain, oppositiossa eli tätäkin tukee... Lue lisää »
18.03.2019
`Kun onnetar tulee, tarraa sitä lujasti edestä kiinni, sillä takaa se on kalju.` -Leonardo da Vinci Lempeää viikonloppua kaikille oheisen blogitekstin myötä; https://www.astro.fi/blog/19879/keskeneraisyyden-ylistys?utm_source=email&utm_medium=blog-19879-keskeneraisyyden-ylistys&utm_content=blog_button Mari Nieminen; Magic Lue lisää »
10.03.2019
Jupiterin ja Auringon välinen neliö vahvistuu entisestään ja se on tarkimmillaan torstaina 14.3. Laajentumispaineet voivat olla ristiriitaisia. Toisaalta toiveet ja suunnitelmat voivat mennä eteenpäin tuntuvat toiveikkailta, kun yhtäaikaisesti saatamme kokea, etteivät rahkeet riitä toivottuun `tulokseen`. Aurinko on kalojen herkässä merkissä. Herkästi muuntuvat ja ailahtelevat tunteet kuuluvat asiaan. Vestan yhtymä niin Neptunukselle kuin Auringollekin on sisäisen tulen... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com