20.10.2015
`Emme voi muuttaa kaikkea kohtaamaamme. Emme voi muuttaa mitään ennen kuin olemme kohdanneet sen.` — Kirjailija James Baldwin Meillä ei siis ole pelättävää, vaan kohdattavia asioita. Pelko itsessään on looginen, hyväksyttävä ja joskus jopa vaistonvarainen. Usein se silti liittyy pikemminkin menneeseen, ei tulevaisuuteen. Ellemme anna sen vaikuttaa. Aina välillä on hyvä kasata koettu elämä ja tämä hetki sekä katsastaa mitä siitä ottaa tulevaisuuteen... Lue lisää »
11.10.2015
Aika alkaa olla kypsä uusien asioiden ja vanhojen kokemusten sisäistämiselle. Silloin kun olemme juuruttaneet juuriamme, emme yleensä kykene katsomaan kauempaa kokonaisuutta, vaan keskitymme itse työhön. Nyt meillä on kiikarit kahteen suuntaan; maailmaan ja itseemme. Merkurius liittyy, älyyn, kommunikointiin, tiedon jakamiseen sekä vastaanottamiseen ja ajattelun selkeyteen. Merkuriuksen perääntyminen on jo ohi ja alamme huomaamaan sen aikana kypsyneitä asioita aivan eri... Lue lisää »
06.10.2015
Francis Bacon on sanonut; "Ainoa tapa hallita luontoa on totella sitä." Ajassa olevat teemat ovat sen verran dynaamisia, että ne pakottavat meidät tärkeimpien asioiden sekä tunteiden lähteille. Vaikka alku tuntuma voi olla ahdistava, siitä seuraa uutta ja uusiutuvaa elämää. Auringon ja vahvimman planeetan Pluton vahvin haastekulma pistää meidät pysähtymään ja keskittymään olennaiseen. Harva sitä kesken synnytyksen pyrkii juoksemaan maratonia. Sama koskee... Lue lisää »
27.09.2015
Aika itsessään on hyvin tunnepitoista. Osan tunteista tunnistaa, mutta suuri osa purkautuu niin syvältä alitajunnasta että niille on miltei mahdoton löytää loogista syy-yhteyttä. Jokainen tietää miten raskasta elämä aina aika-ajoin on ja kuinka tunteet saattavat ottaa liiankin suuren otteen meistä. Silloin kun käymme kollektiivisesti vahvaa aikaa läpi, me väistämättä aistimme, otamme vastaan ja välitämme tähän `kollektiiviseen soppaan` oman panoksemme, ihan vain... Lue lisää »
19.09.2015
23.9 keskiviikkona on Syyspäiväntasaus. Alamme valmistautumaan pimeään vuodenaikaan. Joudumme miettimään uudelleen mihin energiamme riittävät ja miten ne kohdistamme tehokkaimmin. Aika itsessään on sisäänpäin kääntyneempää ja näin tarvitsemme aiempaa enemmän aikaa levolle ja rentoutumiselle. Tämä on myös alitajunnan kulta-aikaa. Aina kun käännymme sisäänpäin, portti alitajuntaan on avoimempi. Jos olemme rasittaneet itseämme liikaa, saatamme aluksi kokea raskaita... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com