23.11.2015
Elettävän viikon tunnelma on yhtä aikaa sekä tunnepainotteinen että sisäänpäin kääntyvä ja vetäytyvä. Koettavat tunteet vievät voimia ja väsyttävät. Pelko, ahdistus sekä turvattomuus nostavat päätään, mutta tarkoitus ei ole ruokkia niitä tai keskittyä niihin liikaa. Jos ajattelemme kollektiivisesti maailman tilannetta, epävarmuus ruokkii pelkoja ja ihmiset alkavat väsymään vahvemmin. Peruselämästä selviytyminen vie voimia enemmän kuin ennen... Lue lisää »
16.11.2015
Viimeaikaiset uutiset kertovat paljon tämän hetkisestä ajan tunnelmasta. Aika on arvaamatonta, aggressiivista ja pelottavaa. Samaan aikaan ajan parantava voima ja yhteisöllinen me henki vahvistuvat. Ääripäät vaikuttavat ja herättävät toisiaan, minkä vuoksi käymme aikamoisia tunneskaaloja läpi. Se kaikki mikä tapahtuu suuressa kollektiivisessa maailmassa, tapahtuu myös meissä ja yksilötasolla. Siksi se muutos, mitä teemme itsessämme, teemme myös toistemme eteen. Emme... Lue lisää »
09.11.2015
Älkäämme tyytykö vain odottamaan mitä tapahtuu, vaan antakaamme itsellemme päättäväisyys saada oikeat asiat tapahtumaan. -Peter Marshall Yllä oleva miete liittyy vahvasti elettävään aikaan. Mars toiminnan sekä Venus rakkauden ja arvomaailman planeettoina ovat elämäntehtävän pisteessä eli Kuunyläsolmulla. Tämä herättää toiveet ja unelmat pintaan. Yhtä aikaa muistiin voi nousta `menetettyjä mahdollisuuksia`, epäonnistumisia sekä kipupisteitä... Lue lisää »
02.11.2015
Laotse sanoi; `Kun päästin irti siitä, mitä olen, minusta tuli se, mikä voisin olla.` Meissä kaikissa on enemmän kuin mitä osaamme kuvitella. Meissä on myös asioita sekä taitoja, mitä emme edes osaa kuvitella. Usein suurimmat onnistumiskokemukset syntyvät, kun ylitämme itsemme ja pelkomme. Huomaamme omaavamme vahvuuksia, joilla voimme muuttaa elämäämme paremmaksi. Meissä oleva `psyykkinen turvaverkko` on sekä vahvuus että haaste. Jos emme uskalla haastaa itseämme... Lue lisää »
27.10.2015
Tänään tiistaina on Täydenkuun juhlat härän merkissä. Tunnepainotteisuus on taattu ja ajan teemaan liittyy erityisen vahvasti ajatus `Se mihin keskityt lisääntyy.` Venus sekä Mars ovat yhtymässä Jupiteriin ja oppositiossa haavoittuneeseen parantaja Khironiin. Jupiter laajentaa ja parhaimmillaan auttaa päästämään irti, mutta jos jäämme liikaa kiinni koettuihin kipuihin, saatamme ruokkia väärää hevosta. Kivun rakentava merkitys on muuttaa elämää parempaan suuntaan... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com