« Edellinen 1 2 Seuraava »
28.01.2018
`Jos Kolumbuksella olisi ollut neuvoa antava komitea, hän olisi luultavasti yhä telakalla`. -Arthur Goldberg Uusin blogi teksti astron sivuille, löytyy linkistä; https://www.astro.fi/blog/19507/tieto-ei-aina-lisaa-tuskaa Kutsu, Emmi Vuorinen Lue lisää »
21.05.2017
`Sinä olet kummallinen lapsi. -Siitä voit olla varma, sanoi Pikky Myy` -Tove Jansson Uskon että suuri osa meistä ihmisistä kokee olevansa jotain, mitä häpeää tai ei uskalla tuoda esiin. Usein lapsuudessa tai nuoruudessa koetut tahattomatkin kommentit, saattavat jäädä lapsen mieleen ja alitajunnan kautta vaikuttaa käyttäytymiseemme tai jopa siihen mitä teemme tai jätämme tekemättä. Tove Janssonin kommenttiin lisäten; `oletko kummallinen vai näkymätön lapsi? Kukapa... Lue lisää »
20.12.2012
Monen pelkäämä Merkuriuksen perääntyminen on kohdillaan. Hyvä niin. Nyt on oikea aika rauhoittua ja viedä loppuun keskeneräisiä asioita sekä teemoja. Inventaario ennen uutta syntymää. Marraskuun loppua kohti aika tiivistyy. Tällöin alkaa vahva magneettinen ajanjakso, mihin on helpompi tarttua kun on levätty tovi ennen sitä.  Marraskuun lopulla alkaa Pluton uusi kierto suhteessa Marsiin. Tämä laukaisee kahden vuoden uuden ajanjakson. Mitä päätöksiä teet elämäsi... Lue lisää »
20.12.2012
Talvipäivänseisaus on eri kulttuureissa pitkään käytössä ollut juhla. Tämän juhlan yksi tarkoitus on palauttaa yhteys luonnon kiertokulkuun sekä omiin vaistoihimme. Ajassa tapahtuu paljon. Samainen päivä on Maya kalenterin päättymispäivä. Aurinko siirtyy trooppiseen kauriin merkkiin. Uranuksen pitkään jatkunut perääntyminen lähtee etenemään talvipäivän seisauksen aikoihin. Tätä pidetään vahvana siirtymisenä vesimiehen aikaan. Vahvimmat planeetat Uranus, Neptunus... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 Seuraava »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com