Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

22.12.2014
Ensi yönä on talvipäivän seisaus. Aurinko siirtyy Kauriin merkkiin. Samaiseen aikaan Kuu on pimeimmillään ja vaihtuu Uudeksi kuuksi. Uranuksen villihevosen energiat yhdistettynä Pluton syväluotaaviin energioihin todella pitävät jännitteet intensiivisinä. Venuksen yhtymä Plutolle neliö Uranukseen sekä Kuunsolmuille tekee tästä ajasta kahta dynaamisemman. Käymme koko tunne skaalan lävitse, mutta arvomaailman ja rakkauden syntymiselle tämä on todella hyvää aikaa, jos... Lue lisää »
15.12.2014
Tällä viikolla aiheena on voima ja vastavoima. Pluton ja Uranuksen toiseksi viimeinen neliö tuo muutospainetta. Synnytystuskat tuntuvat ja voi olla että voimavarat ovat jo tiukoilla. Samaan aikaan Jupiter tekee kolmion Auringolle, mikä puolestaan pistää haluamaan, toivomaan ja toivottavasti myös toimimaan. Kaikessa on vastavoima. Valo, varjo. Musta, valkoinen. Alku, loppu. Kun aloitamme jotain uutta, päästämme jostain vanhasta irti. Tavalla tai toisella. Meidän on valittava... Lue lisää »
08.12.2014
Herätys. Jupiter on kolmiossa Venukseen vielä muutaman päivän ja tänään illasta lähtee astrologisesti perääntymään. Uranuksen kolmio Auringolle pitää moottoritien kuumana ja levottomuus on käsin kosketeltavaa. Levottomuudella on tarkoituksensa. Se herättää meidät ja pistää halumaan enemmän. Haluamme päästä elämään kiinni ja vapaiksi vanhoista kahleista. Ja niin kuin aina, muutos voi lähteä omaan elämään ainoastaan itsestä käsin, on kunnioitettavaa... Lue lisää »
01.12.2014
Lauantain 6.12 täysikuu lähenee ja tunteiden sekavuus nousee pintaan. Aika on silti selkeytymässä, mutta tunteiden eriparisuus on hyvä hyväksyä ja antaa sille tilaa. Kaikki valmiudet on jo olemassa ja sen vuoksi levottomuus liikkeelle lähdölle on paineisena vaikuttamassa. On paljon mitä emme näe, mutta se tapahtuu silti. Emme näe kuinka kehomme toimii, mutta se toimii silti. Emme näe miten lumisade muodostuu, mutta se muodostuu silti. Voimme ymmärtää ja älytä sen... Lue lisää »
24.11.2014
Huominen tulee, oletko valmis. Olemme nyt, oletko hereillä? Tämän hetken ja viikon perusteemaan kuuluu sekava määrä erilaatuisia tunteita ja toiveita. Toisaalta olemme suunnittelemassa uutta ja odotamme jo mitä kohti olemme menossa. Aivan kuin meitä vetäisi valtava magneettinen voima eteenpäin, mutta samalla voimat eivät tunnu riittävän ja kriittisyys itseä sekä omaa elämää kohtaa herää ja saakin herätä. Todellisimmat asiat kestävät kritiikkiä sekä... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com