Pohdintoja ajasta — blogimerkintöjä ja ajatuksia

28.04.2019
`Tulevaisuus vaikuttaa nykyisyyteen yhtä paljon kuin mennytkin.`-Nietzsche Nykyhetken merkitys on luonnollisesti suuri ja merkittävä. Elämme, tunnemme, koemme ja teemme ratkaisumme aina elettävässä hetkessä. Nyt. Monet tekijät ovat johtaneet tähän hetkeen. Voimme tehdä harjoituksen. Ota tarpeeksi iso paperi tai useita pienempiä papereita, missä voit edetä aikajärjestyksessä. Aivan kun tekisit kirjaa aloittaen keskeltä. Sitten ota mikä vain kynä ja halutessasi värikynät... Lue lisää »
28.04.2019
`Luonto ei tee mitään turhaan.`-Aristoteles Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19921/muuttuvia-tekijoita Kaunista viikonloppua kaikille! Emmi Vuorinen, Heittäytyminen Lue lisää »
21.04.2019
`Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen aukeaa, mutta usein jäämme niin pitkäksi aikaa tuijottamaan sulkeutunutta ovea ettemme huomaa toista joka meitä varten on avattu.`-Helen Keller Tiistaina 23.4. on tarkka Uranuksen sekä Auringon yhtymä. Aurinko on siirtynyt härän merkkiin. Junon sekstiili Auringolle sekä Uranukselle tuo mukanaan ihmissuhteisiin liittyvät tunnelmat. Aurinko härän merkissä on hedelmällinen. Se on hidas, esteettinen ja harmoniahakuinen nautiskelija. Härkä... Lue lisää »
21.04.2019
`Istumme ääneti tekemättä mitään. Kevät tulee silti. Ja Ruoho kasvaa itsestään.`-Osho Viikonlopun blogiteksti löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/blog/19913/taydenkuun-tunnelmia?utm_source=email&utm_medium=blog-19913-taydenkuun-tunnelmia&utm_content=blog_button Lempeää pääsiäistä kaikille! Mari Nieminen; I found gold Lue lisää »
14.04.2019
`Mikään ei ole aikaa arvokkaampaa, sillä se on ikuisuuden hinta.`-Louis Bourdaloue Perjantaina 19.4. klo 14:12 on Täysikuu vaa`an merkissä. Keskiviikkona 17.4. Merkurius siirtyy oinaan merkkiin. Lauantaina 20.4. Aurinko siirtyy oinaasta härän merkkiin ja Venus kaloista oinaan merkkiin. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on Khironin ja Merkuriuksen yhtymä tarkimmillaan. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on tarkka Uranuksen sekä Auringon yhtymä. Kun tähän pakettiin... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com