12.02.2021
Yllättäviä tekijöitä

Torstaina 11.2. klo 21:05 ollut Uusikuu oli täynnä sähköistä latausta. Sen energiat tuntuvat koko viikonlopun ajan. Tätä voimaa on hyvä käyttää itsensä tankkaamiseen. Auringon ja Kuun vieressä on Pallas Athene. Mytologiassa Pallas on strateginen älykkö, jonka avulla on ratkaistu monta kiperää tilannetta. Etäämmällä, mutta silti Uudenkuun vaikutuspiirissä ovat perääntyvä Merkurius, Venuksen ja Jupiterin tarkka yhtymä sekä Saturnus.  

Ajatellaksemme luovasti meidän pitää pystyä katsomaan uusin silmin sitä, mitä pidämme itsestäänselvyytenä. -George Kneller 

Uusikuu haastaa Marsin monin tavoin. Mars on härän hitaassa ja jääräpäisessä merkissä. Uusikuu on vesimiehen nopeassa toisinajattelijan merkissä. Uudenkuun tunnelmat ovat luonteeltaan uusiutuvia ja aloittavia. Uusikuu ja Mars ovat neliössä keskenään. Tämä voi aiheuttaa kipakoita tunnelmia.  

Onneksi Marsin ja perääntyvän Vestan kolmio on kuin lämmittävä takkatuli. Neptunuksen sekstiili Marsille pehmentää Marsin jyrkkyyttä. Viikonlopun edetessä Pluton kolmio Marsille alkaa tuntumaan, vaikkei vielä olekaan vahvimmillaan. Mars lataa akkujaan ja kypsyttää voimaansa, mikä voi tukea pitkän matkan suunnitelmia.  

Et voi pysäyttää aaltoja, mutta voit oppia surffaamaan niillä. -Jon Kabat-Zinn 

Siinä missä Lilith haastaa Merkuriuksen, Venuksen ja Jupiterin, Juno antaa niille tukensa. Ihmissuhteissa tämä voi olla mielenkiintoista aikaa. Jupiter laajentaa sen mihin osuu. Perääntyvä Merkurius saattaa sekoittaa pakkaa, niin kommunikoinnin kuin aikataulujen muodossa. Ajatuskaan ei aina kulje niin kirkkaana. Lilith ja vesimies energiat ovat luonteeltaan kapinallisia. Lilith on itsenäinen ja feminiininen oman tien kulkija. Juno taas liittyy omistautuvaan, uskolliseen ja kaiken kestävään kumppanuuteen.  

Vaikka Neptunus haastaa Kuunsolmut neliö aspekteilla, Uudenkuun rykelmä tukee kumpaakin solmua. Kuunsolmut ovat 17 astetta kaksosia sekä jousimiestä. Uudenkuun kartalla Merkurius on 16 astetta vesimiestä ja sunnuntain vaihtuessa maanantaille Venus on 16 astetta samaista vesimiehen merkkiä. Näin ollen ne voivat aktivoida jotain menneisyyden ja tulevaisuuden sektorilla. Ajassa on hyvä miettiä oman elämän kannalta merkityksellisiä asioita sekä suuntaviivoja, mitä ovat oman kehityksen kannalta tärkeitä. Jupiterin kolmio Kuunnoususolmulle ja sekstiili Kuunalasolmulle voi auttaa kehittämään jo olemassa olevia taitoja ja lahjoja uudella tavalla.  

`Elämisen taito piilee irti päästämisen ja kiinni pitämisen hienovaraisessa sekoituksessa. `-Havelock Ellis

Kaunista viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén


Nouseva kuu, laskeva aurinko, Johanna Vilén

Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com