15.12.2019
Mistä sen tietää?

Itsenäisyyspäivän ja viikonlopun energiat tukevat pitkäkestoista kestävämpää muutosta. Jos sorrumme ylilyönteihin, huomaamme sen kyllä ja näin voimme tehdä korjausliikkeitä sen mukaisesti.  Rakentaminen saattaa tuntua työläältä, mutta on sen arvoista. Se mitä teemme nyt, vaikuttaa tammikuun suurempiin muutosvoimiin. Tässä kysytään kestävyyttä.

Jupiter on siirtynyt kauriin maamerkkiin maanantaina 2.12.. Se on kolmiossa Uranukseen, mikä on härän maamerkissä ja neliössä Khironiin, sen ollessa oinaan tulimerkissä. Venuksen sekä Saturnuksen yhtymä kauriin merkissä jatkaa vahvistumistaan, sen ollessa tarkimmillaan keskiviikkona 11.12.. Saturnus on kauriin hallitsema planeetta, ajassa olevat rakennemuutokset ovat useiden tekijöiden kautta tapetilla.

Saturnuksen ja Pluton yhtymä on tarkimmillaan tammikuussa, mutta sen vaikutus tuntuu jo.  Venus siirtyy Saturnuksen jälkeen yhtymään Pluton kanssa. Arvomaailma, rakkaus, elämästä nauttiminen ja talous ovat Venuksen edustamia teemoja. Saturnus ja Pluto ovat taas karman planeettoja. 

Mars on skorpionin vesimerkissä ja sekstiilissä Venukseen. Neptunuksen positiiviset kulmat Venukselle, Saturnukselle sekä Marsille tuovat mukaan herkkyyden. Neptunuksen sekstiilit Venukselle sekä Saturnukselle auttavat tunnistamaan asioita, mitä alitajuntamme yrittää meille viestittää. Neptunuksen kolmio Marsille taas auttaa tuomaan niitä konkretiaan. 

Vestan oppositio Marsille saattaa tuntua vaativalta ja koen sen sopivan kokoiseksi kitkaksi, mikä pistää meidät keskittämään energiaa itse muutokseen. Visuaalisesti voisi kuvitella Vestan olevan majakan valo ja Marsin vene, missä matkaamme.  Emme voi mennä määräänsä enempää väärään suuntaan, kun jo huomaamme että valo alkaa hiipua. Meillä on ajallisesti hyvä mahdollisuus päästä `selväajautumisen` aallonharjalle, jos vain uskallamme antautua sen ohjaukselle.

`Astia muovataan savesta, mutta tyhjä tila tekee astian hyödylliseksi.` -Laotse

Ristiriita tulee Neptunuksen ja Auringon sekä Pallaksen välisestä neliöstä. Hetkellisesti luovuus ja elinvoima saattavat olla hukassa emmekä välttämättä tiedosta kuinka toimia. Päivätietoisuus ja alitajunta voivat viestittää eriparisia signaaleja. Emme aina saa mitä haluamme, mutta se ei tarkoita ettei edessämme olisi odottamassa toivottavia asioita. Jos keskitymme pettymyksiin ja epäonnistumisiin, veneemme uppoaa kahta syvemmälle. Jos taas seuraamme välillä kapealtakin tuntuvaa valaistua polkua, pääsemme turvallisesti rantaan.  On hyvä tiedostaa ja tarkkailla minne energiat kohdistaa. Joskus vähemmän on enemmän.

Ceres on Kuunlaskusolmulla kauriin merkissä ja on yksi osatekijä jaksamiseen liittyen. Ceres liittyy ravintoon ja hoivaan. Tankkaamme itseemme enemmän energiaa kun mukana on `sielun ruokaa`. Ajattelen tämän hengellisen hiljentymisen kulta-ajaksi.   Maanantaina 9.12. Merkurius siirtyy jousimiehen tulimerkkiin. Perääntyvän Khironin kolmio Merkuriukselle lisää toiveikkuutta ja auttaa parhaimmillaan näkemään asioita uudessa valossa.

`Uneksin maalaukseni, ja sitten maalaan uneni`.-Vincent van Gogh

 

Sinussa on jo kaikki se viisaus mitä tarvitset. Alitajunta on jatkuvassa valmiustilassa jotta voi ohjata meidät oman elämämme reiteillä kohti uusia etappeja. Vaikka emme aina osaa kuulla sen sanomaa, se ei tarkoita ettei sitä olisi. Ehkä meidän tulee silloin lakaista `kotiportaikko` uudelleen. Se on pyhätoimitus ja se vaatii aikansa.


Emmi Vuorinen, Unikkomeri

Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com