14.01.2018
Uudistavaa Uudenkuun aikaa.

`Kun muutat tavan, jolla tarkastelet asioita, tarkastelemasi asiat muuttuvat`. -Max Plank

Keskiviikkona 17.1.2018 klo 2:17 on Uusikuu kauriin merkissä. Olemme saaneet olla kaurispainotteisissa energioissa jo jonkin aikaa, mutta tämä Uusikuu on kuin kruunu kauriin pään päälle. Venus, Kuu ja Aurinko ovat yhtymässä, Pluton ollessa väljemmässä yhtymässä mukana edellä mainittuihin. Jupiter sekä Mars ovat yhtymässä skorpionin merkissä ja sekstiilissä edellä mainittuun kuvioon. Khiron, haavoittuneena parantajan, muodostaa myös kolmion Marsille sekä Jupiterille että sekstiilin Uudenkuun pakettiin, muodostaen näistä kuvioista pikku kolmion. Saturnuksen sekä Merkuriuksen yhtymä kauriin merkissä lisää tätä kauris energiaa sekä sen sisäistämistä. Sitten tämä suomenkielellä.

Uusikuu on uusiutumista tukevaa aikaa. Kaurispainotteisuuden yksi anti on sisäisen voiman vahvistaminen ja sen käyttäminen viisaasti ulospäin. Tulee mieleen mielikuva, missä itsestämme löytyvät kultaiset avaimet kestävät ja ovat kohdistetusti juuri meille parhaimmat. Jos näemme muualla avaimia, ne eivät koskaan ole yhtä vahvasti meille räätälöityjä, kuin itsestämme löytyvät. Siis tässä ajassa on paljon voimaa, mitä kannattaa ottaa tietoisesti käsittelyyn. Aika suosii vetäytymistä ja hiljentymistä. Toivottavaa olisi että ottaisimme asioiden ympärille enemmän aikaa ja tilaa. Silloin jos menemme liian kiireellä ja suoritamme `pakollisten asioiden`-tehtävälistaa, meidän kapasiteetti joutuu liian koville. Vaikka emme voi sulkea kaikkea pois, on hyvä ottaa kaikki mahdollinen `tyhjä tila ja aika` käyttöön. Venuksen omaisesti on hyvä miettiä, minkälainen omannäköinen elämä on parhaimmillaan. Mitä se pitää sisällään? Kuinka voimme saada harmoniaan oman arvomaailman sekä elämän tärkeimmät asiat? Kuinka paljon elämässämme on asioita, mistä nautimme?

Uranus on astrologinen villi hevonen. Se on nopea ja yllätyksellinen. Uranus auttaa meitä kyseenalaistamaan ja laajentamaan perspektiiviä ja tätä kautta näkemään mahdollisuuksia, mitä emme muuten osaisi edes ajatella. Uranus tekee neliön eli haastekulman Uudenkuun planeetta kertymälle (Pluto, Venus, Kuu sekä Aurinko). Tämä on erittäin raikastava lisä Uudenkuun uusiutumisenergioihin. Jos nyt aiomme jäädä laakereille lepäämään, joudumme tekemään sen eteen töitä. Tämän viikon avainsanat ovat arvomaailma, uudistuminen, sisäinen voima, vahvistuminen ja tiedostaminen. Kun uskallamme katsoa asioita laajemmasta näkökulmasta sekä normaalia poikkeavasta perspektiivistä, voimme löytää jotain aivan uutta.

`Jumala loi kissan, jotta ihminen saisi silittää tiikeriä.`-Tuntematon


Emmi Vuorinen, Unelmia, 2013

Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com