01.01.2018
Tule vain tulevaisuus. Alkaneen vuoden tunnelmia.

`Onnen laita on kuin unen. Tiedämme siitä vasta, kun olemme siitä heränneet. Herätessäsi voit katsoa mitä ympärilläsi jo on. Se on yleensä enemmän kuin mitä olemme osanneet ajatellakaan.`
- Hans Ruin

Tiistaina 2.1 klo 4:24 on Täysikuu ravun merkissä. Täydenkuun kartalle muodostuu leijakuvio, minkä tukirankana kyseinen Täysikuu on. Tämä sisältää varsin paljon mahdollisuuksia oivaltaa minkälaisia ratkaisuja kukin elämäänsä tarvitsee. Usein, jos ne liittyvät tunteisiin ja vastuuseen, ne saattavat olla niitä, mitä emme haluaisi nähdä. Kuu on alitajuinen ja häilyvä. Ollessaan ravun merkissä, se on omassa merkissään ja näin erityisen vahva. Jokainen tietää myös ne tunteet, mitkä eivät aina tunnu niin mukavilta. Silloin saatamme etsiä itseltämme sekä muilta puolustusta tunteillemme. Negatiivisten tunteiden kokeminen on ihan ok, mutta vastuu siitä jääkö se päälle `kierteeksi`, vai teemmekö juuri siksi asioiden eteen jotain, on meillä itsellämme. Myötätunto ja lempeys ovat toivottavia, mutta niiden tarkoitus ei ole sumentaa `tunteiden sanomaa`, vaan napata siitä kiinni. Tunteiden käsittelyn tarkoitus ei ole olla kliinisen älyllistä tai teoreettista, muttei myöskään liian tunteellista. Tunteiden käsittely vahvoilla tunteilla triplaa vaikutuksen ja usein lisää puolustusta joko aggressiolla tai lamaantumisella. Leijakuviossa on mukana kultainen kolmio veden merkeillä varustettuna. Neptunus on kolmiossa Täysikuuhun sekä Marsiin. Parhaimmillaan tämä lisää tunteiden virtaamista `lempeään tahtiin`, niin että kykenemme käsittelemään herääviä tuntemuksia. Luonnollisesti virtaava vesi on eheyttävää. Jos melankolia tai menneisyyden muistot heräävät hetkellisesti, antaa niiden puhdistua ja uusiutua. Niilläkin on jotain kerrottavaa ja ohjeistettavaa elettävän hetken suhteen.

Jottei alkanut vuosi ja viikko mene vain tunnelmoimiseen, tarvitsemme mukaan myös toimintaa. Mars sekä Jupiter ovat yhtymässä skorpionin merkissä, Pluton ollessa sekstiilissä edellä mainittuihin tekijöihin. Tämän lisäksi Mars ja Jupiter ovat neliössä eli haastekulmassa Kuunsolmuille että Noususolmulla olevaan Cerekseen. Nämä tuovat toiminnan tarvetta, mutta myös vahvuutta sekä sopivaa särmää tehdä asioiden eteen tarvittavia tekoja. Tämä on mitä oivallisin aika laittaa asioita liikkeelle.

Alkanutta viikkoa vauhdittaa Uranuksen, Pallaksen sekä Merkuriuksen välinen kolmio. Uranus ja Pallas ovat yhtymässä keskenään. Merkuriuksen neliö Khironille tuo oman lisänsä tähän `ajattelun sekä kommunikoinnin` pakettiin. Toisaalta voimme oivaltaa ja sisäistää asioita nopeasti ja tätä kautta saada kiinni isoistakin kokonaisuuksista, mutta yhtäaikaisesti voimme huomaamattamme sanoa tai kommunikoida kipujemme kautta. Tunnevahva viikko tuo tähän oman lisäriskinsä. Ehkä oikea järjestys löytyy ensin oivaltamalla, sisäistämällä ja vasta sitten rauhassa kommunikoimalla toisten kanssa. Tässä viikossa on erittäin paljon hyödynnettävää voimaa alkaneelle vuodelle!

´Onnellisuus piilee muuttumisessa eikä saavuttamisessa.´ - J. Krisnamurti

Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com