04.10.2017
Viikon blogiteksti löytyy linkistä; https://www.astro.fi/blog/19441/kaikki-alkoi-pienesta-hiiresta?utm_source=email&utm_medium=blog_mailing_list_notification&utm_content=blog_header Emmi Vuorinen, Hipaisu Lue lisää »
24.09.2017
`Tulevaisuus ei enää ole sitä mitä ennen.` -Yogi Berra Syyspäivän tasaus on takana ja Aurinko on siirtynyt Vaa´an merkkiin. Tästä ajanjaksosta on paljon erilaisia tulkintoja sekä näkemyksiä. Luonnollisesti tämä on yksi iso kiinnekohta, mutta samaan aikaan se on yksi etappi matkan varrella. Käymme kollektiivisesti läpi isoja muutoksia esimerkiksi luonnon mullistusten, talouden, politiikan sekä voimavarojen suhteen. Ennen otimme enemmän aikaa asioiden ympärille... Lue lisää »
24.09.2017
Viikonlopun blogikirjoitus; `Oh Deer. Eläimet eivät kulje kello kaulassa.`löytyy osoitteesta; https://www.astro.fi/…/oh-deer-elaimet-eivat-kulje-kello-ka… Onnellista viikonloppua kaikille! Kesäyö, Johanna Vilén, 2016 Lue lisää »
10.09.2017
`Toimi aivan kuin sillä, mitä teet, olisi merkitystä. Sillä on.` -William James Pienillä asioilla on iso vaikutus. Jos menemme vaikkapa vuosituhannen toiselle puolelle, moni asia oli toisin. Kierrätys oli lapsenkengissä, verrattuna nykyhetkeen. Ihmisoikeudet eivät saaneet samanlaista huomiota, kuin tällä hetkellä. Nykyisin avustusjärjestöt toimivat näkyvämmin sekä laajemmin. Eläinoikeuksiin on kohdistettu enemmän näkyvyyttä. Ekologia on edennyt `arki tietoisuuden-tasolla`... Lue lisää »
03.09.2017
`Joka tietää olevansa harhateillä, ei ole pahasti eksynyt.` -Chuangtse Keskiviikkona 6.9 klo 10:03 on Täysikuu tarkimmillaan. Tällä kertaa Täysikuu on kalojen merkissä ja varsin vesipainotteinen Neptunuksen yhtymän vuoksi. Tunteet saattavat ailahdella ja voi olla vaikea saada tunteistaan kiinni. Pluto tuo oman tukensa, ollessaan Täydenkuun kartalla sekstiilissä Kuulle sekä kolmiossa Auringon kanssa. Tämä vahvuus tukee ja vahvistaa kykyämme kohdata vaikeitakin tunteita sekä... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com