06.02.2013
Kasvaminen sisäisestä kohti ulkoista maailmaa

Elämme hyvin herkkää aikaa. Neptunus tuo esille intuition ja herkkyyden kautta vahvoja visioita sekä illuusioiden kautta pelkoja ja sumupilviä.
Mitä tämä tarkoittaa elämässäsi?

Nyt on oikea aika antaa kaiken purkautua. Jos sisällä on patoutuneita huolia, pettymyksiä tai haaveita sekä uhkarohkeita unelmia, on hyvä antaa niiden nousta ihon pintaan. Aluksi niin ettei sen kummemmin keskitä niihin järjellistä ajattelua, vaan niin että ne tulevat juuri semmoisena kuin tuntuvat. Näin ne purkautuvat ja poistuvat. Ja taas voi nousta vastaavia tunteita uusi kerros. Tämä on oikein hyvä. Se ei tunnu helpolta, mutta antaa uuden puhtaan pöydän aloittaa eheämpää tulevaisuutta.

Sama pätee haaveisiin. Jos olet aina halunnut vaihtaa ammattia, ryhtyä toteuttamaan Einsteinmaisia ideoitasi, anna niiden tulla esiin. Kun kaikki hulluimmatkin ideat ovat purkautuneet, voi keskittyä niihin työkaluihin, mitkä vievät jotain uutta eteenpäin. Se voi olla jotain muuta kuin olit alkujaan edes osannut kuvitella. Mielessämme on niin paljon kerroksia, että on miltei mahdoton päästä kiinni syvimpiin toiveisiin ja pelkoihin ja tätä kautta ne hallitsevat meitä. Esimerkiksi toive jota on aina halunnut, mutta ei ole koskaan uskonut voivansa toteuttaa. Sekin on usein illuusio. Me voimme vaikuttaa elämän suuntaan ja löytää avaimia. Tässä ajassa jos lyö jalkansa kiveen, kannattaa katsoa millainen kultakimpale jaloistaan löytyy. Parhaimmat asiat tulevat nurkan takaa.

Tyytymättömyys ja pettymykset ovat asioita, minkä ansiosta elämä voi muuttua
paremmaksi.
Se voi herättää levottomuutta. Kun annat tuntemusten poreilla pois, huomaat että jotain onkin muuttunut. Khiron haavoittuneena parantajana nostaa kivut pintaan, jotta ne voivat parantua. Älä usko pelkojasi. Äläkä lakaise niitä maton alle. Tiedostettuina ne asettuvat oikeisiin mittasuhteisiin.

Nyt tarvitaan vain kärsivällisyyttä ottaa uusi vastaan.


Inka Ylihärsilä, Norsu, 2011
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com