24.12.2013
Talvipäivänseisaus on takana päin ja valo lisääntyy. Valo tuo voimaa pimeyteen, mutta myös pölyt esille. Kun antaa periksi ja huomaa tiiliskivet hartioillaan, on helpompi pysähtyä ja suhtautua itseensä, elämään sekä kanssa ihmisiin lempeästi. Joulu on Rakkauden aikaa. Aika itsessään on hyvin paineista ja tämän vuoksi koen että on erityisen tärkeää osata rentoutua ja nollata kaikki mahdollinen ylimääräinen. Vuodenvaihde on kuin aamu, jolloin heräämme uuteen... Lue lisää »
28.08.2013
Astrologinen ajankuva on erittäin dynaaminen. Oletko tyytyväinen elämääsi? Jos et, voit muuttaa sitä. Olen kuullut sanonnan; Tulevaisuus määräytyy sen mukaan kuinka tulkitsemme menneisyyttä.  Nyt on aika katsastaa minkälaisia uskomuksia kukin kantaa sisällään.   Koska vain me itse kykenemme vaikuttamaan elämäämme tai päätöksiimme onhyvä tulla tietoiseksi omista ajatuksistaan. Muistot muuttuvat matkan varrella. Kyse ei ole vain muistista vaan... Lue lisää »
06.08.2013
Tekemättä jääneet teot ja päätökset ovat myös valintoja. Ihminen luonnostaan pyrkii välttämään epämieluisia tilanteita ja siirtämään hamaan tulevaisuuteen päätöksiä, joita ei kykene ratkaisemaan. Joskus asiat tarvitsevat aikaa kypsyäkseen, mutta joskus välttelemme niitä siksi ettemme kykene tai uskalla ottaa vastuuta. Tämäkin on valinta, vaikkakin usein piilotettu ja epätietoinen semmoinen. Mikään ei tuo energiaa yhtäpaljon kuin onnistuminen... Lue lisää »
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com