20.12.2012
Merkurius perääntyy

Monen pelkäämä Merkuriuksen perääntyminen on kohdillaan. Hyvä niin. Nyt on oikea aika rauhoittua ja viedä loppuun keskeneräisiä asioita sekä teemoja. Inventaario ennen uutta syntymää. Marraskuun loppua kohti aika tiivistyy. Tällöin alkaa vahva magneettinen ajanjakso, mihin on helpompi tarttua kun on levätty tovi ennen sitä.  Marraskuun lopulla alkaa Pluton uusi kierto suhteessa Marsiin. Tämä laukaisee kahden vuoden uuden ajanjakson.

Mitä päätöksiä teet elämäsi suhteen? Nyt jos koska on hyvä antaa ahdistuksen purkautua. Osaan voi löytyä syy, mutta myös pinnan alla kuplii ja paljon. Joskus syy on ilmeinen, mutta väitän että suureen osaan tuntemuksista ei edes löydy näkyvää syytä. Osa on henkilökohtaisia ongelmiamme, osa kollektiivisia. Jos aika olisi vuorokausirytmi, olisimme klo 3:00 ajassa. Tällöin ei ole tarkoitus rehkiä tai suorittaa elämää, vaan levätä sekä kerätä voimia pian valkenevaan aamuun.

Loppukuusta räjähtää kyllä. 27-28.11.2012 Täydenkuun aikaan taivaalle muodostuu Kehto kuvio. Tässä kuviossa hallitsevina ovat Pluton yhtymä Marsiin sekä Saturnuksen yhtymä Venukseen. Chiron haavoittuneena parantajana sekä Neptunus intuition planeettana vahvistaa tätä kuviota positiivisesti. Tällöin on oikea aika rynnätä innolla uuteen elämään. Tämä ajankohta on harvinainen mahdollisuus, mikä muokkaa tulevaisuuttasi enemmän kuin vielä voit kuvitellakaan. Myös positiiviset asiat kuluttavat voimia. Jos ajattelet lapsen syntymää, se on raskasta sekä lapselle että äidille. Silti se on uusi puhdas alku. Loppukuusta olemme samassa tilanteessa.  Saamme uudenlaisen mahdollisuuden hypätä elämän kelkkaan. Se hyppäämekö vai roikummeko perässä on meistä kiinni.


Johanna-Vilen-Resitatiivi-II-2006
Astrologiapalvelut Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230
Tampere
050 560 5173
johanna.vilen@hotmail.com
www.kuussajamaassa.com